Saadet Partisi yeni hastaneyi ziyaret etti

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Halil Karahan’ı yeni makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 17.12.2014
758
A+
A-

Geçtiğimiz ay hizmete açılan İnegöl Yeni Devlet Hastanesi Yöneticisi Halil Karahan’a ziyaretler devam ediyor. Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Karahan’ı yeni makamında ziyaret etti.

 

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ






Ziyarette konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Saadet Partisi adına tüm hastane personeline selamlarımızı sunuyoruz. Yeni hastanenin ilçemize güzellikler ve hayırlar getirsin. Hasta sayılarımız azalsın ama sizde eksik olmayın. Biz Saadet Partisi olarak hastanenin yerini yanlış bulsak da, sonuç itibariyle yapıldı ve hizmet veriyor. Bu hizmetin istenilen düzeyde gerçekleşmesini temenni ediyoruz. Bizde yapılması gereken şeyler yapacağımızı ifade etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ

Hastanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Hastane yöneticisi Halil Karahan ise, “Allah kimseyi hasta etmesin ama bizi de boş bırakmasın. Hedefimiz burada bitecek işlerin tamamını burada bitirmektir. İnsanlarımızın farklı hastanelere gitmelerini azaltmak istiyoruz. Çok güzel bir binamız var. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bazı sıkıntılarımız var ama onları da en aza indirmeye çalışıyoruz. Bu hastane hepimizin ve el birliği ile korumalıyız. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum, desteklerinizi bekliyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş