Saadet’li gençlerde nöbet değişimi

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Osman Akyüz, 1 buçuk yıllık görev süresinin ardından görevini Resul Cerhal’e devretti.

Yayınlama: 20.11.2015
419
A+
A-

Sedef Pastanesi’nde yapılan kahvaltılı toplantıda Görev Teslim Töreni gerçekleştirildi. Törene Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütcü de katıldı.

 

TEŞKİLATIMIZIN HER BİRİMİNDE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ






Görev Teslim Töreni öncesinde açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Saadet Partisi olarak 1 Kasım seçimlerinden sonra çalışmalarımıza hemen başladık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Saadet Partisi olarak görev ve sorumluluklarımızı yerini getirme gayreti içerisindeyiz. Bu hedefler doğrultusunda öncelikle teşkilatlanma yapımızın daha da güçlü hale gelmesi için teşkilatımızın her biriminde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de gençlik kollarımızın devir teslim töreni için buradayız. Saadet Partisi bir okuldur. Bunu geçmişte yapmış olduğu çalışmalarla ve içerisinden yetiştirdiği isimlerle kanıtlamıştır. Dolayısıyla şuanda da bu vazifesine devam etmektedir. Daha önce Gençlik Kolları Başkanlığını yapan kardeşimiz, yönetim kurulumuzun başkanlık divanına yükselmiştir. Çeşitli kademelerde görev yapmıştır. Bugün de Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Osman Akyüz kardeşimiz, Başkanlık Divanı Tanıtma Başkanlığı görevine getirilmiştir. Bu kardeşimizin yerine de yaptığımız istişareler neticesinde Resul Cerhal kardeşimiz bu göreve gelmiş oldu. Rabbim her iki kardeşimize de üstenmiş oldukları görevi hakkı ile yerine getirebilmeyi nasip etsin inşallah” dedi

 

İNEGÖL’DE VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

“Saadet Partisi olarak İnegöl’de var olmaya devam edeceğiz” ifadeleri ile konuşmalarını sürdüren Sütcü, “İnegöl’ümüzün sorun ve sıkıntılarına alternatif çözüm bulmaya devam edeceğiz. Şuan için en önemli hedefimiz teşkilatlanma yapımızı daha güçlü hale getirmek, eğitimli olmak ve hedefe daha emin adımlarla yürüyebilmek. Heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.

 

BİR İNSANI KURTARMAK BÜTÜN İNSANLIĞI KURTARMAK GİBİDİR

Eski Gençlik Kolları Başkanı Osman Akyüz ise, “Gençlik Kolları Başkanlığını 1 buçuk yıl önce devraldık. İnegöl’de 40 bin gencimiz var. Gençlerimizin durumu da ortadadır. Bunun için mücadele edip çalışmalar ortaya koyduk. Elimizin yettiği dilimizin döndüğü kadar bir şeyler yapmaya çalıştık. Özellikle Milli Görüşte en önemli görev gençlik kolları başkanlığıdır. Bunun keyfi hiçbir yerde yoktur. Zor bir görevdir. İnegöl’deki 40 bin gençten sorumlusunuz. Bu inançla, azimle görevinizi yapmak zorundasınız. Çünki vebaldir. Bir kardeşimizi kurtarsak, biliyorsunuz bir insanı kurtarmak bütün insanlığı kurtarmak gibidir. Bunun da lezzetine doyum olmaz” şeklinde konuştu.

 

GÜN CANIMIZI DİŞİMİZE KATARAK ÇALIŞMA GÜNÜDÜR

Çiçeği burnunda yeni Başkan Resul Cerhal da, “Gün canımızı dişimize katarak çalışma günüdür. Tükenmeyen inancımızla, bitmeyen heyecanımızla, değerlerinin bilincinde olan nesillere ulaşma günüdür. Bizler bu davaya hizmet etmiş herkesi kucaklar, dua eder ve severiz. Eski Gençlik Kolları Başkanımız Osman Akyüz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Allah kendisinden razı olsun. Bizler de İlçe Başkanımıza, İstişare Kurulumuza, Başkanlık Divanımıza bizlere bu görevi layık gördüğü için teşekkürü bir borç biliriz. Allah razı olsun” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş