Saadet’li kadınlardan aşure ikramı

Saadet Partisi Kadın Kolları geleneği sürdürerek, bu yıl da aşure ikramında bulundu. Aşure ikramına birçok Saadet Partili kadın katıldı.

Yayınlama: 28.10.2015
323
A+
A-

Saadet Partisi Binasında düzenlenen aşure ikramına, Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı Fahrettin Bayraktar’da katıldı.

 

HAYIRLAR GETİRMESİ TEMENNİSİNDE BULUNUYORUM






Aşure ikramının ardından açıklamalarda bulunan Bayraktar, “Bildiğiniz gibi Muharrem Ayı içerisindeyiz. Muharrem Ayı’mızın İnegöl’ümüze, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulunuyorum. Kadın kollarımız da geleneksel olarak Muharrem Ayı’nda aşure programı icra ediyorlar. Kadın kollarımıza teşekküre ediyorum. İnşallah Muharrem Ayı’nı Allah bir daha yaşamayı nasip eder” dedi.

 

BİRLİK VE BERABERLİĞİN REÇETESİ İSLAM KARDEŞLİĞİ

“Muharrem Ayı kardeşlik ayıdır” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Bayraktar, “Son zamanlarda kardeşliğimizin zedelendiği ortama girmiş vaziyetteyiz. İnsanlarımızda bir tedirginlik, bir umutsuzluk var. Seçim çalışmalarında bunları görüyoruz. Ama birileri çıkıp kardeş olalım, birlik ve beraber olalım diyorlar. Bizde bundan yanayız zaten ama birlik olmanın, beraber olmanın bir ölçüsü var. Amerika ve Avrupa ile iş birliği yaparsanız birlik ve beraberliği sağlamanız mümkün değil. Biz her zaman Saadet Partisi olarak birlik ve beraberliğimizin reçetesi olarak İslam kardeşliği olarak öngörüyoruz” şeklinde konuştu.

 

SAADET PARTİSİ’NİN MECLİSE GİRECEĞİNE İNANIYORUM

Meclisteki partilerin insanları kutuplaştırdığını savunan Bayraktar, “1 Kasım seçimleri yaklaştı. Seçimlerin ülkemize hayıtlar getirmesini temenni ediyorum. Saadet Partisi bu ülkenin mayasıdır. Bundan dolayı Saadet Partisi’nin mecliste olması gerekir. Seçim çalışmalarında görüyoruz, İnegöl’de de görüyoruz, seçim nedeni ile Müslümanlar bir birlerine sırtını dönüyor ve bu bizi çok üzüyor. Bizzat ben aday olarak gezdiğim Yenişehir, Gürsu, İnegöl’de bizzat şahit oldum. Gerçekten yüreğimde sızı hissediyorum. O duruma getirildik. Ama hiç kimse kusura bakmasın, bu duruma gelmemizdeki neden Saadet Partisi değil, meclisteki partilerdir. Birlik beraberlikten çok, kamplaştırmaya gidiyorlar. Bu da Türkiye’ye zarar veriyor. Biz halkımıza diyoruz ki, gelin bu olaylardan kurtulalım. Ben ilçemizdeki vatandaşların Saadet Partisini tercih edeceğine inanıyorum. İnşallah saadet Partisi’nin meclise gireceğine inanıyorum” dedi.

 

Baraj konusuna da değinen Bayraktar, Saadet Partisi’nin barajı aşamaması durumunda da Anayasada geçen bir madde gereği alınan oya göre meclise rahatlıkla girebileceklerini ifade ederek, seçmenin bu konuyu da göz önüne almasını istedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş