SAĞLIK BAKANI MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NUN TALİMATI İLE SORUN ÇÖZÜLDÜ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Yenişehir’de görüşerek, eski hastane yerine yapılması planlanan Belediye Binası ve meydan projesiyle ilgili verem savaş dispanserin bulunduğu alanda yaşanan sorunları iletti. Aktaş, yapılan görüşme ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun talimatı ile sorunun çözüldüğünü belirtti.

Yayınlama: 15.02.2016
405
A+
A-

HEDEF YILSONU ÇALIŞMALARA BAŞLAMAK

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yeni Belediye Binası ve meydan projesinin ihale sonrası yılsonunda çalışmalarına başlama hedeflerinin olduklarını belirterek, 2018 yılının bahar aylarında yeni Belediye Binası ve meydanını faaliyete geçirmek istediklerini ifade etti.

 






————————————————————————————————————————

Uzun süredir aşılmak için çaba harcanan verem savaş dispanserinin bulunduğu alanla ilgili sorunun çözüldüğünü duyuran Aktaş, burayla ilgili sıkıntıyı gidermek için bizzat devreye giren Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile yaptıkları görüşmelerin detaylarını açıkladı.

 

YENİŞEHİR HAVAALANINDA GÖRÜŞTÜ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, Sağlık Bakanlığına ait ve İnegöl Belediyesinin yeni binası ile yeni bir meydanın yapılması gündemde olan eski hastanenin bulunduğu alanla ilgili Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüştüğünü söyledi. Bakan Müezzinoğlu hava yoluyla Yenişehir havaalanına geldiğinde kendisini karşıladıklarını ve eski hastane yerinin konusunu burada ilettiğini belirten Aktaş, “Bakan beyle konuyu görüştüm. Kendisine ilettim, hastane bitti bir problem yok, çalışıyor. Diş hastanesi bitiyor. Eski hastane yeriyle ilgili de 14 dönümlük ilk yeri verdiniz bir sorun yok. Sıkıntının 8 dönüm ikinci etapla alakalı olduğunu söyledim. Burada hayata geçirmeyi planladığımız projeyle ilgili 7 Mart’ta proje yarışmasına çıkacağımızı söyledim. Projeyi de anlattım. Çok güzel bir meydan ve altı otopark olacak. Üzeri yeşil alan. İnegöl’ün toplanma merkezi olacak burası. Sağ olsun kendisi müsteşara hemen gerekli talimatları verdi” dedi.

 

HUZUR EVİ BİNASININ YERİNE YENİ KOMPLEKS

Aktaş, Huzurevinin olduğu alanı da Sağlık Bakanlığına verdiklerini belirterek, “Onlar orayı yıkıp KETEM binası ile birlikte çok güzel bir kompleks yapacaklar” dedi.

 

Aktaş, hedeflerinin yapılacak ihale sonrası çalışmalara yılsonu itibari ile başlayıp, 2018 Yılının bahar aylarında yeni belediye binası ve meydan projesini faaliyete sokmak istediklerini belirtti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş