Saime Sultan’dan 1500 kişilik aşure ikramı

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul, Muharrem Ayı nedeni ile okul bahçesinde 1500 kişilik aşure ikramında bulundu.

Yayınlama: 12.11.2014
708
A+
A-

Aşure programına öğrenciler, öğretmenler ve bazı vatandaşlar katıldı. Toplam 1500 kişilik aşure ikramı yapıldığı bildirildi.

 

OKULUMUZ BU ETKİNLİĞİ ARTIK GELENEKSEL HALE GETİRDİ






Muharrem ayının, Kur’an-ı Kerim’de, kıymet verilen dört aydan bir tanesi olduğunu belirterek konuşmasına başlayan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul aile Birliği Başkanı Semra Alan, “Bu mübarek aya has aşure dünyanın en eski yemeklerindendir. Aşure yemeği hoşgörünün, birlik ve kardeşliğin en güzel örneklerindendir. Öğrencilerimizin kültürel ve dini değerlerimize sahip çıkmaları açısından bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Okulumuz bu etkinliği artık geleneksel hale getirdi. Temennimiz bu etkinliğimizin ileriki yıllarda da devam etmesidir. Allah kabul etsin inşallah” ifadelerini kullandı.

 

OKULUMUZLA GURUR DUYUYORUZ

Okulun performansı ile ilgili konuşan Semra Alan, “Mesleki alanda ilçemizin 230 işyerinde istihdam ettiğimiz stajyer öğrencilerimiz ile ticaret dünyası ile bütünleşen ve akademik alanda 57 lisans, 215 önlisans öğrencisi ile büyük başarılara imza atan, Avrupa Projeleri ile göz dolduran, ilçemizin birçok önemli kurumunda görev alan değerli isimleri mezun eden, İnegöl’ümüzün gözde eğitim kurumlarından biri olan okulumuzla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

 

ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEKTİR

2014-15 eğitim öğretim sezonu itibari ile Hayırsever işadamı Necati Barışman’ın rahmetli annesinin ismini taşıdıklarını hatırlatan Alan, “Saime Sultan Hanımefendiye de Allah’tan rahmet diliyoruz. Aşuremizden elde edeceğimiz sevabı ruhuna hediye ediyoruz. Hayırseverimizin, ek binayı bitirmesi ile başarılarımızın katlanacağına inanıyoruz. Allah ondan razı olsun. Öğrencilerimizin başarısının artması yönünde bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir. Yaptığımız her çalışma geleceğimizin teminatı çocuklarımız içindir. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş