Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Mevlid Kandili nedeni ile geçtiğimiz gün İshakpaşa Camii’nde kılan ikindi namazının ardından Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Çok sayıda vatandaş Sakal-ı Şerifi görmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Yayınlama: 23.12.2015
443
A+
A-

Her sene Mevlid Kandili nedeni ile geleneksel olarak ziyarete açılan Sakal-ı Şerif, geçtiğimiz gün kılınan ikindi namazının ardından da ziyarete açıldı.

 

ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRMEKTEN DOLAYI SON DERECE MUTLUYUZ






Sakal-ı Şerif’i ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş, “Artık her yıl geleneksel hale geldi. Özellikle Resulullah (S.A.V)’in doğum yıldönümü olan Hicri Rebiüevvel Ayının 12. gününde, böyle bir ziyareti gerçekleştirmekten dolayı son derece mutluyuz. Bizim milletimizin Peygamber sevgisini zaten anlatmaya gerek yok. Cenab-ı Allah bu milletin içerisindeki o peygamber sevgisini daim eylesin, bizleri de Efendimiz (S.A.V.)’in sünneti seniyesi üzerine hayatımızı yaşamayı nasip eylesin. Onun ahlakıyla ahlaklanmayı ve bütün Ümmeti Muhammed’in bu sıkıntılı günlerde birlik ve beraberliğine vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş