Sanat Atölyesi’ne davet

İnegöl Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen öğrencilere yönelik Sanat Atölyesi çalışmaları sömestr tatili boyunca Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi atölyelerinde gerçekleştirilecek.

Yayınlama: 12.01.2016
480
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban; “İnegöl Belediyesi olarak sanat ve sosyal aktivitelerimiz tüm hızıyla devam etmekte. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz marifetiyle her yıl birçok konser, etkinlik, söyleşi ve gösteriye imza atmaktayız. Gerek İNESMEK kursları, gerek enstrüman kursları, gerekse de koro çalışmaları gibi birçok etkinliğin merkezi haline gelen şehrimizde çocuklarımıza yönelik sanat atölyesi çalışmalarını da gerçekleştirmekteyiz” dedi.

 

Çocuklarımızın hayal güçlerini sanatla bütünleştirip el becerilerini arttırmak için amaçladığımız ‘’Çocuk Sanat Atölyesi’ kurslarımızı sömestr boyunca İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi atölyelerinde gerçekleştireceğiz diyen Taban; “Geçtiğimiz yıl yaz tatili döneminde İnegöl Belediyesi Bilgi Kültür evlerinde‘’ Kültür Evleri Geliştirme’’ projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde özel Minik ayaklar anaokulu sahibi Enerjin Baloğlu ve koordinatör Deniz Çınar bizlere öğretmenleriyle yardımcı olmuşlardı. Bu yıl sömestr tatilinde yine Özel Minik Ayaklar anaokulu proje ortağı olarak tüm idari kadrosuyla İnegöl çocuklarına el sanatlarını eğitiminde yardımcı olacaklardır.Çocuk sanat atölyesindeki işlenecek kurslarımız kapsamında; Makarna kapı süsü, Keçe çerçeve Yapımı,  Saat yapımı, Kitap ayracı ve saç tokası ile Geri dönüşüm Kuş yemi kabı yapımı olmak üzere 5 farklı branşta eğitim verilecektir” dedi.






 

Taban; “Sömestr tatili çocuk sanat atölyemiz için kayıtlarımız 11 Ocak 2016 pazartesi günü İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezinde saat: 8.00 ile saat 17.00 arasında alınmaya başlayıp, 16 Ocak 2016 Cumartesi günü son bulacaktır. Kayıtlarımız 9 ve 10 yaş aralığı çocuklarımızın yer alacağı 180 kişi ile sınırlıdır. 25 Ocak Pazartesi günü başlayacak olan ve sömestr tatili boyunca devam edecek sanat atölyesi çalışmalarımız diğer tüm eğitim ve etkinliklerimiz gibi ücretsiz olup katılacak kursiyerlerimizin tüm malzemeleri belediyemiz tarafından karşılanacaktır” dedi.

 

Taban son olarak; “İnegöl Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde ücretsiz olarak gerçekleştirilen bu kurslarımıza, etkinliğimize bütün çocuklarımızı buradan davet ediyoruz. Ayrıca yarıyıl tatilinin şimdiden bütün öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor, projemizde bize destek olan Minik Ayaklar Anaokuluna ve Sayın Enerjin Baloğlu’na da ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş