ETKİNLİKLER TAM GAZ DEVAM EDİYOR Hastane kermesine yoğun ilgi

Kuruluşunun 110. yıldönümü dolayısı ile etkinlikler gerçekleştiren İnegöl Devlet Hastanesi, geliri İDH Yaşatma Derneği’ne bağışlanmak üzere kermes etkinliği gerçekleştirdi.

Yayınlama: 07.04.2016
459
A+
A-

 

Dün saat 11.30’da gerçekleştirilen kermes açılışına İDH Yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen, hastane yönetimi ve personeli ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

 






Kermesin açılışının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen, “110. yıl etkinliklerimizin 2. bölümündeyiz. Bugün kendi personelimiz içerisinde oluşturduğumuz kermes ile etkinliğimize başladık. Sağ olsun İnegöl halkı ve esnafı da bu kermese oldukça büyük bir yardım gönderdi. Beklediğimizin çok üstünde bir katılım gerçekleşti. Bu nedenle katılan personelimize, buraya materyal gönderen İnegöl halkına sonsuz teşekkür sunuyoruz. Bugünkü kermesten elde edilecek olan gelir İnegöl Devlet Hastanesi Yaşatma Derneği’ne bağışlanacaktır. Biz sosyal organizasyonları ve hastane güzelleştirme faaliyetlerini döner sermaye bütçesine dokunmadan derneğimiz aracılığıyla yapıyoruz. O nedenle derneğimize bir katkıda bulunmak istedik. Üst düzey katılım oldu. Çok mutluyuz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş