Şekerspor’dan başarı programı

Bursa’nın Gürsu ilçesinde düzenlenen teşvik müsabakalarında derece elde eden ve profesyonel sporcu sayısını 4’e yükselten Şekerspor, ödül töreni ve eğlence programı düzenledi.

Yayınlama: 11.12.2015
476
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Şekerspor Antrenörü Harun Alan, “Şu anda İnegöl Şekerspor Kulübü’nün 4 tane profesyonel sporcusu var. 1 tanesi daha önceden profesyonelliğini aldı, 3 tane de yeni profesyonelliğini alan sporcular var. Yarı-Prof, Tam-Prof sporcular var. Onlar için bir eğlence düzenliyoruz. Hem profesyonel ligde kazandıkları kemerlerini hem de kupa ve madalyalarını takdim edeceğiz. Hayırlı olsun. İnşallah devamı gelir” dedi.

 






GELECEKLERİ PARLAK

Kick Boks Bursa İl Temsilcisi Zafer Akman ise, “Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Gürsu ilçemizde yapmış olduğumuz teşvik müsabakalarında İnegöl Şekerspor bünyesi altında birincilik alan sporcularımız var. Bu sporcularımızın madalyalarını vermek için burada bulunuyoruz. İnegöl Şekerspor, İnegöl’ün güzide spor kulüplerinden bir tanesidir. Harun Alan hocamız da Kick Boks üzerine ciddi çalışmalar yapıyor. Kendisinin de söylediği gibi son dönem içerisinde 3 sporcuyu daha profesyonel hayata kazandırdı. İnşallah ilerleyen zamanlarda birçok çocuğumuzu da Kick Boks’ta profesyonelliğe ulaştıracaktır. Bu akşam çocuklarımız hem eğlenecekler hem de kupa ve madalyalarına kavuşacaklar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ÖDÜL TÖRENİ

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından profesyonellik seviyesine ulaşan; Avrupa Master Cup 75 kilogram K1 şampiyonu, K1 Arena Türkiye Karması 81 kilogram profesyonel K1 Şampiyonu, Kick Boks Bölge Şampiyonu, 2. ve 4. Etap Kick Boks Ligi Türkiye Şampiyonu ve Yarı Profesyonel K1 Bölge Şampiyonu başarılarını elinde bulunduran Halil İbrahim Kadiroğlu, K1 Arena Türkiye Karması 75 kilogram profesyonel K1 Şampiyonu, Kick Boks Bölge Şampiyonu, 2. Etap Kick Boks Ligi Şampiyonu ve Yarı Profesyonel K1 Bölge Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Muhammet Celil Özmen, 1. İnternational Ayvalık Cup 63 kilogram Kick Boks K1 Şampiyonu ve Kick Boks Bölge Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Yasin Serdar ile 1. İnternational Ayvalık Cup 60 kilogram Kick Boks K1 Şampiyonu, Kick Boks Bölge Şampiyonu ve Yarı Profesyonel K1 Bölge Şampiyonu unvanlarını elinde bulunduran Muhammet Ramizov’a kazandıkları kemer, kupa ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca Gürsu’da gerçekleştirilen şampiyonada takım olarak 3’üncülük elde eden Şekerspor’a, Zafer Akman tarafından kupa takdiminde bulunuldu. Ödül töreninin ardından pasta kesimi ve ikramlar ile eğlence bölümüne geçildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş