Şekerspor’dan tanışma yemeği

2.Amatör Küme takımlarından İnegöl Şekerspor yönetimi ve futbolcular, Çağlar Lokantasın’da sezon öncesi tanışma ve kaynaşma yemeğinde buluştular.

Yayınlama: 15.12.2015
390
A+
A-

Yeni Sezonda 2.Amatör Küme de mücadele verecek olan Şekerspor, sezon öncesi hedef değerlendirmesi yapıldı. Kulüp başkanı Halil Özdemir öncelikli hedeflerinin Play-Off olduğunu vurguladı.

 

İLK HEDEF CENTİLMENLİK






Tanışma yemeğinde kısa bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Halil Özdemir, ‘’Sizlerden tek istediğim karşılaşmalarda centilmence mücadele etmeniz olacak. Hiçbir zaman kulübümüze yakışmayacak hareketler istemiyorum. Camiamızı en iyi şekilde temsil edeceğinize can-ı gönülden inanıyorum” dedi.

 

Özdemir, “Şekerspor İnegöl’ümüzün güzide kulüplerinden birisidir. Kulübümüz kendi yağı ile kavrulan, yönetimimizin imkanları doğrultusunda mütevazi bir kulüp. Geçtiğimiz sezonlarda hedefler koyduk. Zaman geldi. Son maçlara kadar koyduğumuz hedefler doğrultusunda ilerledik. Zaman geldi hedefimizden uzaklaştık. Onun için ben oyuncularımıza güveniyorum. En iyi hedefi futbolcular yani sizler sahada güzel futbolunuz ile belirleyeceksiniz “dedi.

 

Şekerspor Kulübü Başkanı, yemeğin düzenlenmesinde katkısı olan yönetim kurulu üyelerine ve Çağlar Lokantası sahibi Sinan Çağlar’a teşekkür etti.

 

BİZE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR

Gecede kısa ve öz konuşan takım Antrenörü İrfan Kocabıyık ise, “Şampiyon çıkmamamız için bir engel yok fakat hedefi ben değil sizler koyacaksınız. Kalitenizi belli etmek sizlerin elinde. Şimdi çok fazla konuşmaya gerek yok. Sahada sizler konuşacaksınız. Şekerspor’a yakıştığı yere sizler çıkaracaksınız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş