ŞOFÖRLER ODASI BAŞKANI BAHATTİN KORKMAZ VATANDAŞLARI UYARDI “Yollarda araç yoğunluğu olacak”

Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Kurban Bayramı nedeni ile yollarda araç sayasının artacağını söyledi. Bahattin Korkmaz, vatandaşlara uyarılarda bulunarak, uzun yola çıkacak sürücülere dikkatli olmalarını söyledi.

Yayınlama: 01.10.2014
816
A+
A-

Her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da trafiğe çıkacak araç yoğunluğunun artacağını ifade eden Bahattin Korkmaz, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

 

OTOBÜSLERİMİZ %100 DOLU






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Korkmaz, “Nasip olursa bu ayın 4’ünde mübarek Kurban Bayramı’nı idrak edeceğiz. İnşallah hayırlara vesile olur tüm İslam Âlemi’ne. Kurban Bayramı nedeni ile yollarda araç yoğunluğu olacak. Bununla ilgili tabi vatandaşlarımıza ve esnafımıza konu ile ilgili bazı uyarılarımız olacak. Kesinlikle uykusuz yola çıkmamaları gerekiyor. Vatandaşlarımız araçlarının bütün bakımlarını yapmaları gerekiyor. Normal günlerden bir kat, iki kat daha fazla araç yoğunluğu oluyor. Şuan otobüslerimiz %100 ful olarak dolu İnegöl Terminali ile bu sabah itibari ile görüşme yaptık. Ful dolu tabi ek ilaveler mutlaka olacaktır. Vatandaşımıza hizmet için bu günlerde varız. Ek ilaveler inşallah olacak Bu açıkları kapatmaya çalışıyoruz. Çoğu vatandaş artık kendi araçları ile değil de toplu taşıma araçları ile seyahat ediyor. Bu bayramda inşallah böyle olacak. Ben buradan tekrar bütün vatandaşlarımıza, bütün esnafımıza kesinlikle uykusuz araç kullanmamalarını tavsiye ediyorum. Uykularını alıp sabaha karşı yola çıkmalarını tavsiye ediyorum. Yol bir şekilde bitecektir. Hani bir söz vardır, “Geç kaldın desinler. Geçmiş olsun demesinler”. Bizimde vatandaşlarımız geç kalanlardan olsun. Ben bütün İlçe halkımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum. İnşallah Allah nice bayramlara erdirsin diyorum” ifadelerini kullandı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş