SP’den kongreye davet

SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, Pazar günü Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı kongresine tüm ilçe halkını davet etti.

Yayınlama: 11.09.2015
508
A+
A-

KAMALAK GELİYOR

Yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü şunları söyledi: “Kıymetli basın mensuplarımız, değerli ilçe halkımız, öncelikle son aylarda yaşadığımız terör olayları ve bunun neticesinde içimizi yakan şehit haberlerinden dolayı üzüntülerimizi paylaşmak, şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve baş salığı dilerken, tüm milletimizin de başı sağ olsun. Terör olayları neticesinde ülkemizde oluşan gerginliği çok tehlikeli olduğunu ve bu gerginliğin ülkemizin yararına değil aksine kardeşliğimizi bozacak oyunlar olduğunu bir çok defa ifade etmiştik. Bu noktada merhum Erbakan hocamızın bir sözünü hatırlatmak istiyorum. Erbakan hocamız “Türk ile Kürt’ü ayırırsanız, ne Türk kalır ne Kürt. Eğer birleştirirseniz Çanakkale misali ne İngiliz kalır ne Fransız.” Diyordu. Biz de aynı düşüncelerle provokasyonlara alet olmadan kardeşliğimizi pekiştirmemiz gerekmektedir. Evet değerli arkadaşlar. Sizlerin de bildiği gibi İnegöl ilçe teşkilatı olarak siyasi partiler kanununun getirdiği yükümlükler gereği 6. Olağan ilçe kongresine gidiyoruz. Bizler Saadet Partisi olarak attığımız her adımı önemsiyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların teşkilatımızın gücüne yakışır bir şekilde yapılması ve hedefine ulaşabilmesi için bütün ayrıntıları titizlikle ele alıyoruz. Bir kongre süremiz daha geldi. Bununla ilgili çalışmalarımızı yaptık ve bu çalışmalar neticesinde 12 Eylül tarihinde 6. Olağan kongremizi yapma kararı aldığımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık. Rabbimize Hamdolsun ki bizler güçlü bir teşkilatız. Teşkilatımızın bütün kademeleriyle istişarelerimiz yaptık ve bu istişareler neticesinde belirlenen başkan adayımızla heyecanımıza heyecan katacak bir kongre yaşayacağız. İnşallah. Bunun neticesinde ise çalışmalarımıza ara vermeden, kongreden alacağımız heyecanla 1 Kasım erken seçim için canla başla çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Daha önceden de belirttiğimiz gibi inşallah kongremize Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mustafa Kamalak Bey katılacaktır.”

 






HER BAHARI BAŞLATAN DA BİR ÇİÇEKTİR

Kongrenin ana temasını ‘Heyecan devam ediyor’ şeklinde tanımlayan Sütçü, “Merhum Erbakan hocamız; Bu milletin çocuklarını sefillikten, Filistinli çocukları kurşunlardan,
Afrikalı çocukları ölmekten kurtarmak için, ülkemizde oluşturulmaya çalışılan kardeş kavgasını önleyebilmek için bizden heyecan istiyordu. Çünkü ‘heyecan’ ifadesi sıradan bir slogan değildir. Hedefi bütün İnsanlığın Saadeti olan bir davanın, enerjisidir, motivasyonudur Heyecan. Bir çiçekle bahar olmaz diyenlere “Her baharı başlatan da bir çiçektir” diyerek ektiğimiz tohumdur Heyecan. Her bir Milli Görüş erinin kalbinde kopan fırtınanın adıdır heyecan. Fırtınalara yön veren kelebeklerin kanat çırpınışıdır heyecan.
Velhasılı Heyecan, heyecan, heyecan… Evet, sadece seçimler döneminde değil, her zaman seçim varmış gibi çalışan bir teşkilatın; seçimlerden aldığı sonuç ne olursa olsun, azminden hiçbir şey kaybetmeden çalışan bu teşkilatın; çalışmalarımızı siyasi gözle değerlendirenlerin bir türlü anlam veremediği, bu kadar üst seviyede gayret, azim nerden kaynaklanıyor dediği; Saadet Partisi İnegöl ilçe teşkilatının heyecanına ortak olmak için sizleri ve tüm ilçe halkımızı 12 Eylül 2015 Cumartesi akşamı saat 19:45 te Kültür park içindeki Belediye Kapalı Spor salonunda yapacağımız 6. Olağan İlçe kongremize davet ediyoruz. Yapacağımız bu kongrenin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ederken, son günlerde en çok ihtiyacımız olan kardeşliğimizin pekişmesine de vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

Aday olup olmayacağını sorulması üzerine Sütçü, kongre gününde adayın belli olacağını sözlerine ekledi.

 

 

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş