Süper Amatör’de heyecan sürüyor

Süper Amatör Ligde B grubunda Kafkasspor ile Gençlergücü, Kurtuluş Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Kurtuluş Sahası’ndaki karşılaşma 14.30’da başlayacak.

Yayınlama: 06.02.2016
399
A+
A-

A grubunda yer alan Güvenspor, Şükraniyespor ile Atıcılar-2 Sahası’nda, B grubunda Kafkasspor ile Play-Off mücadelesi veren Kurtuluşspor, Güzelyalı Sahası’nda Bordospor ile, Yenicespor da Duaçınarı ile S.Başol Sahası’nda 3 puan mücadelesi verecek. Tüm maçlar 14.30’da başlayacak.

 

1. Amatör Küme’de normal sezonun bitiminin ardından Play-Off’a kalan Doğugücü ve Doğanspor, hafta içi çekilecek olan kuraları beklerken 2. Amatör Küme heyecanı 5 takımla start alıyor.






 

İLK HAFTA 2 DERBİYE SAHNE OLACAK

İsaörenspor, Pazar günü saat 12.30’da Sanayi Sahası’nda Yenişehir Söy. Başakspor’u ağırlarken Hocaköyspor ise saat 14.00’da Yenişehir Yolörenspor deplasmanına çıkıyor. 2. Amatör’ün ilk haftasını İnegöl derbisiyle geçirecek olan Cerrahspor ve Şekerspor saat 14.00’da Sanayi Sahası’nda karşı karşıya gelecekken bir başka İnegöl derbisinde ise Akhisar Demir ve Orhaniyespor saat 12.30’da Kurtuluş Sahası’nda kozlarını paylaşacaklar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş