Sürücüler daha sabırlı olmalı

Yol kenarlarında bulunan karların erimesi ve giderek soğuyan hava, sürücüleri daha zorlu şartlarda seyretmesine neden oluyor. Sürücülerin hava şartlarını göz önünde bulundurarak hızlarını buna göre ayarlamaları ise trafik kuyruğunun oluşmasına sebep oluyor. Bilirkişiler ise sürücülerin bu havalarda daha sabırlı olması gerektiğini belirtiyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 06.01.2015
569
A+
A-

Özellikle ilçemizin trafik yoğunluğunun olduğu bölgelerde yavaş seyreden trafik, aniden ara yollardan ana yollara giren sürücüler nedeni ile sıkıntı oluştururken, yoğun bölgelerde kamyonetlerin ve benzeri araçların yol kenarlarında ürün indirip bindirmesi ise trafiği kilitliyor.

 

Atatürk Bulvarı’nda yolun geniş olması nedeni ile sürücüler herhangi bir sıkıntı olmadan seyrederken, Çardak Camii civarında geniş araçların yol kenarlarında ürün indirip bindirmesi, yavaş seyretmesi ve tam parklanma yapmaması trafiği kilitledi.






 

Sürücülerin özellikle bu havalarda daha sabırlı olmaları gerektiğini ifade eden bilirkişiler, herhangi bir dalgınlık anında büyük kazalara mahal verilebileceğini belirtiyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş