Taksi duraklarında yaşam kalitesi yükseliyor

Bursa’yı daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmek amacıyla her alanda önemli projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı noktalarında bulunan taksi duraklarına da estetik bir görüntü kazandırıyor.

Yayınlama: 02.10.2015
565
A+
A-

Bursa’nın turizm pastasından aldığı payı artırmak amacıyla tarihi ve kültürel mirasın ayağa kaldırılması, Uludağ’ın dört mevsim cazibe merkezi haline getirilmesi gibi pek çok alanda yatırımlara ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı notlarında görüntü kirliliğine yol açan ve ihtiyacı karşılamayan taksi duraklarında yaşam kalitesini yükseltiyor. Daha önce Altıparmak ve Çekirge gibi turist trafiğinin yoğun olduğu vitrin caddelerde ve kente dışarıdan gelenlerin ilk durağı olan Terminaldeki taksi duraklarına modern bir görünüm kazandıran Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında Dörtyol, Çarşamba Meydan ve Elmasbahçeler taksi duraklarını da yeniledi. Ahşap görünümlü dış cephesi, misafir ağırlama bölümü, televizyon ve kliması ile taksi durakları bulundukları bölgelere değer katan mekanlar haline geldi.

 

Kaliteli bir kent hedefi doğrultusunda görev ayrımı yapmaksızın Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda faaliyet gösterdiklerinin altını çizen Başkan Recep Altepe, “Taksi duruklarımızı da bulundukları konumlara en uygun projelerle modernize etmeye çalışıyoruz. Gerek ahşap görünümlü dış cepheleri gerekse modern iç donanımlarıyla taksici esnafımızın da çalışma ortaklarında yaşam kalitesi yükselmiş oldu. Bu uygulama diğer taksi duraklarımızla devam edecek” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş