Taraftara 3 puanlı selam

2015-16 futbol sezonu ilk iç saha maçındaManisaspor karşısında taraftarıyla buluşacak olan İnegölspor’da hedef sahadan mutlaka 3 puanla ayrılmak.

Yayınlama: 12.09.2015
498
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup 2. haftasında yarın ilk iç saha maçında grubun güçlü ve iddialı takımlarından olan Manisaspor karşısında sahaya çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor gözünü galibiyete dikti.

 

2015-16 futbol sezonu öncesi hazırlık döneminde aldığı kötü sonuçlara rağmen 2. Lig Kırmızı Grup ilk maçında deplasmandarakibi Tarsus İdman Yurdu’nu 2-0’la geçerek sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, yeni bir ekip olmasına rağmen çabuk uyum sağlamış gibi görünüyor.






 

Teknik Direktör Serhat Güller gözetiminde hafta boyunca teknik, taktik ve kuvvet antrenmanları ile müsabakaya sıkı bir şekilde hazırlanan Bordo Beyazlılar galibiyet parolası ile sahaya çıkacaklar.

 

Son iç saha maçının üzerinden 3 ayı aşkın süre geçen İnegölspor’da Bordo Beyazlı renklere gönül veren sporseverler müsabaka öncesi büyük bir heyecan yaşarlarken bir yandan da ülke genelinde verdiğimiz şehitlerimiz anısına pankart ve sloganlar hazırlandığı öğrenildi. Uzun sürenin ardından takımını sahasında izleyecek olan Bordo Beyazlı taraftarların tribünleri doldurması bekleniyor.

 

İki ekibin rekabet analizine bakıldığı zaman tarihlerinde toplamda 2 kez karşı karşıya geldikleri görülüyor. 1991-1992 sezonunda 2. Futbol Ligi Grup B’de yer alan 2 ekibin ilk maçında Manisaspor, evinde ağırladığı İnegölspor’u Hüsnü Akın ve Ertan Sözmener’in golleri ile 2-1 mağlup ederken İnegölspor’un tek golünü ise Tayfun Soyuak kaydetmişti. Rövanş müsabakasında ise Bordo Beyazlı temsilcimiz, rakibi Manisaspor’u Saffet Güneş ve Ahmet Bilginer’in golleri ile 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırmıştı.

 

Pazar günü saat 16.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Serhad Ürkmez yönetecek. Ürkmez’in yardımcılıklarını ise; Abdurrahman Duman, Murat Yücebaşoğlu ve Sezer Polat üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş