Taraftarlardan davet

İnegölspor Amigosu Tevfik Taşkın, Pazar günü oynanacak olan İnegölspor-Sivas Belediyespor mücadelesi öncesi ilçe halkını İnegölspor’a destek vermeye davet etti.

Yayınlama: 28.11.2015
621
A+
A-

Her zaman her koşulda İnegölspor’un yanında olduklarını belirten Amigo Tevfik Taşkın, zorlu müsabaka öncesi İnegöl halkına destek çağrısında bulundu.

 

HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMADIK, BIRAKMAYACAĞIZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Amigosu Tevfik Taşkın, “Öncelikle şu zorlu süreçte takımını yalnız bırakmayan tüm vefalı dostlara teşekkür ediyorum. Hiç bir zaman İnegölspor’umuzu yalnız bırakmadık. Olduğu her yerde biz de vardık. Arma uğruna yüzlerce kilometre kat ettik. Ama hiç bir zaman terk etmedik. Pazar günü ilçe stadımızda İnegölspor’umuz Sivas Belediyespor’u ağırlayacak. Her zaman olduğu gibi statta yerimizi alacağız. 90 dakika İnegölspor’umuza destek vereceğiz. Eğer güzel günler istiyorsak birlik olup her beraber mutluluğa yürüyeceğiz. Sivas Belediyespor maçı bizim için zorlu bir karşılaşma olacak. İnegölspor’umuzun olduğundan çok desteğe ihtiyacı var. Biz yönetimimize, hocamıza, futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz olacağız. Pazar günü büyük İnegölspor taraftarını saat 13.30’da ilçe stadımıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş