Tarih Turizm Çalışma Grubu’ndan Kent Müzesine Ziyaret

Kent konseyi Tarih ve Turizm Çalışma Grubu yeni yapılanmadan sonra Başkan Turhan Şahin öncülüğünde kent Müzesini ziyaret ettiler.

Yayınlama: 08.03.2016
387
A+
A-

Çalışma Grubu Başkanı Turhan Şahin, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, amaçlarının İnegöl’ün tanıtımında katkısı bulunan kurumlara geçmişte yaptıkları değerli çalışmalar için teşekkür etti. Bundan sonraki çalışmalarda da Kent Konseyi olarak her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını belirtti. Şahin, “Kent Müzesi tıpkı İnegöl’ün Mobilyası, köftesi ve ayçiçeği gibi bir markasıdır. Müzede İnegöl’ümüzün geçmişine ait birçok eseri korumak ve yarınlara aktararak çok önemli bir hizmette bulunmaktadır. Ayrıca Müzeciliği çok başarılı icra ediyor olmaları yurt içinde ve yurt dışında birçok kentte gerek düşünce gerekse de uygulama alanın da yol gösterici olmaktadır. Kendilerini bizleri ağırlamalarından dolayı kent müzesi yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kent Müzesi sorumlusu Serdar Rubacı ise, yapılan ziyaretten çok memnun kaldıklarını, Kent Konseyi Tarih Turizm Çalışma Grubu ile bunda sonrada işbirliği yapmaktan memnun olacaklarını belirtti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş