TEK YOL AK PARTİ

Ardahanlılar Federasyonu ve Ahıskalıların düzenlediği kahvaltı programında Erzurum Milletvekili ve 26. Dönem Bursa AK Parti Milletvekili Adayı Efkan Ala ile bir araya gelen İnegöl Ahıskalılar Derneği Başkanı Mehmet Taş, “Sayın bakanımız bizim sorunlarımızı yakından bildiğini bizlere ifade etti. Çözüm için tek yolun ise tek başına iktidar olduğunu söyledi” dedi.

Yayınlama: 24.10.2015
443
A+
A-

Ardahanlılar Federasyonu ve Ahıskalılar Derneği’nin düzenlediği kahvaltı istişare toplantısında Erzurum Milletvekili ve 26. Dönem Bursa AK Parti Milletvekili Adayı Efkan Ala ile bir araya gelen İnegöl Ahıskalılar Dernek Başkanı Mehmet Taş, Bursa’da bulunan 5 Ahıskalı derneğinin de AK Parti’yi destekleyeceğini ifade etti.

 

NE GEREKİYORSA YAPILACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Taş, “Bursa’da Ardahan Federasyonunun Ahıskalılar ile birlikte organize ettiği kahvaltılı istişare toplantısına bizler de katıldık. Burada Bakanımız Efkan Ala ile oturduk ve bizim sorunlarımızdan bilgisinin olduğunu, Bursa’da olması nedeni ile bundan sonra daha da yakın ilişkiler içerisinde olacağımızı, sorunların çözümünün tek başına bir iktidara dayandığını, inşallah o güç ile birlikte kısa sürede sorunlarla alakalı ne gerekiyorsa yapılacağının sözünü verdi” dedi.

 

DESTEĞİNİZİ HİSSEDERSEM ELİM ÇOK DAHA KUVVETLİ OLUR

Konuşmalarına devam eden Taş, “Açıkçası şunu belirtti: ben öyle ya da böyle sizin yanınızdayım her zaman. Ama benim sorunlarla alakalı yetkili birimlere gittiğim de sizin desteğinizi hissedersem elim çok daha kuvvetli olur. Bunu beyan etti” şeklinde konuştu.

 

BURSA’DAKİ AHISKALILAR DA AK PARTİ’Yİ DESTEKLEYECEK

Bursa’da bulunan 5 Ahıskalı derneğinin de AK Parti’yi destekleyeceğini ifade eden Taş, “Bursa’da toplam da 5 tane Ahıskalılar Derneği var. Onlarda toplantıya katıldı. Onlarda seçimlerde AK Parti’yi destekleyeceklerini bana söylediler. Artık biz de bu konuda desteklerimizi verip sonrasında sorunların çözümü için ne gerekiyorsa yapılacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş