Teröre lanet için toplandılar

Genel Sağlık-İş İnegöl Temsilciliği üyeleri ülkemizde son günlerde yaşanan terör olayları ile ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirerek vatandaşlara başsağılı diledi.

Yayınlama: 22.08.2015
477
A+
A-

Genel Sağlık-İş İnegöl Temsilciliği üyeleri Devlet Hastanesi Poliklinikler girişinde toplanarak terörü lanetlediler.

 

8 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU






Basın açıklaması yapan Genel Sağlık-İş İnegöl Temsilciliği Başkanı Erman Açıkgöz, “Ülkemizin her yerinde vatan evlatlarına karşı yapılan menfur saldırıları kınıyoruz. Siirt, Pervari karayoluna terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen patlayıcı madde, askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı, 8 askerimiz şehit oldu. Sorumluları hukuk devleti kurallarını çiğneyip teröristlerle pazarlık yapanlardır. Terörle mücadele etmeyip müzakere edenlerdir. Açılım adı altında şehirlerimize tonlarca bomba, uçaksavar, mühimmat depolanmasına göz yumanlardır. Terör örgütü ve yandaşlarının tehditlerine boyun eğenlerdir. Teröre terör, teröriste terörist diyemeyenlerdir.” Dedi.

 

ULUSUMUZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

“Ülke yangın yeri!” diyen Açıkgöz, “PKK terör örgütü yakıp yıkıyor, yol kesiyor. 44 günde 55 şehit, bu ülkenin geleceği gençler can veriyor, Ocaklar sönüyor. Her gün yeni şehit haberleri, özerklik ilan edilen Türkiye Cumhuriyetinin şehirleri…Devlet zaaf içinde gösteriliyor, millet çaresiz bırakılıyor! ABD’nin bölme planı BOP işliyor; saltanat uğruna Sevr sınırları dayatılıyor. Ülkemize, Cumhuriyetimize, Üniter Devlet anlayışımıza sahip çıkma, birlik olma zamanıdır. Emperyalistlere ve işbirlikçilerine Kuvay-i Milliye ruhuyla ders verme zamanıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti Cumhuriyetimizi korumak ve kollamak vazifemizdir. Yıllar önce olduğu gibi bugün de hainlerin bütün oyunlarını bozacak bütün planlarını boşa çıkartacak olan milletin azim ve kararlılığıdır. Devletimize, Ulusumuza ve güvenlik güçlerimize kurulan tuzakları bozmalı, sebep olanlardan mutlaka hesap sorulmalıdır. Bu yolda Cumhuriyetçi Atatürk gençliği olarak muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asıl kanda mevcut olduğunun bilincindeyiz. Genel Sağlık-lş olarak terörü ve işbirlikçilerini terörden nemalanmaya çalışan zavallıları lanetliyor, şehitlerimize rahmet, ulusumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş