Türkiye çok cepheden kuşatıldı

Demokrat Parti İlçe dün Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye Genel Başkan Gültekin Uysal da katıldı. Kongrede açıklamalarda bulunan Gültekin, ” Türkiye’nin pek çok cepheden kuşatıldığı bir dönem yaşıyoruz” dedi.

Yayınlama: 28.03.2016
392
A+
A-

Kongrede konuşan Genel Başkan Gültekin Uysal, “Her gün şehit haberleri alıyoruz. Terör olayları sonucunca şehit olan askerimize, polisimize Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye’nin pek çok  cepheden kuşatıldığı bir dönem yaşıyoruz. Milletimizi ve ülkemizi hedef aldılar. 100 yıl önce bu ülkeyi işgal etmeye çalışanlar cevabını almışlardı. Bunlar da alacak. Biz ülke olarak pek çok zorluğu aşarak bugünlere geldik. Bu zorlukları da aşacak güçteyiz”

 

“Milletimizin ve bölgenin geleceğinin belirlenmeye çalışıldığı bir dönemin eşiğindeyiz. Bu coğrafya bir kez daha saldırı içerisinde… İslam coğrafyasında yaşananları görüyoruz. Bu coğrafyada huzuru temin etmemiz gerekirken; yanlış politikalarla kendimizi kan ve gözyaşının ortasında bulduk” dedi.






 

Uysal, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizin her yerinde biliyorum ki zihinlerde insanlarımızın güvenlikle ilgili endişeleri vardır. Bir devlet olmanın yegane vasfı güvenliği tesis etmektir. Ama bugün bu ülke maalesef doğusundan batısına pek çok noktada, güvenliği sağlamak noktasında zafiyeti içerisindedir”

 

“Türkiye’nin geleceğinin kendi içindeki akitlerini yeniden yenileyerek gözyaşlarını silecek bir iradeye ihtiyacımız vardır. Siyaset bu ülkenin gerçek mesellerine çözüm üretmelidir. Bugün bunun yerine ülkenin güven sorununu arttığı, Ankara ve İstanbul’da art arda bombaların patladığı bir sorunu ortaya koymaktadır. İktidarıyla muhalefetiyle STK ve medyasıyla, hep birlikte yalnızlaşan Türkiye’yi bu bölgenin yeniden büyük gücü noktasına taşımamız gerekiyor”

 

Kongrede tek liste ile yapılan seçimin ardından Murat Balakuş tekrar başkanlığa seçildi.

 

YÖNETİM

Yönetimde, Ertuğrul Anıl, Özgün Can, Aydın Savaş, İlhan Turan, İsmail Bakadur, Yaşar Kansu, Ali Ergün, Mustafa Altındiş, Ersin Bayraktar, Bilgül Demirbaş, Sevda Babaöz, Selim İncebay, Muharrem Perkgül, Mesut Şahin, Ali Ata, Mustafa Kahraman, Kerem Turan ve Kadir Sevim isimleri yer aldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş