UEDAŞ ders alsın!

İnegöl’ün yoğun kar yağışının ardından yaşadığı elektrik kesintileri ile ilgili olarak UEDAŞ’ı AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in ardından İnegöl Kaymakamı Ali Akça’da uyardı. Akça, UEDAŞ’ın yaşananlardan ders çıkarmasını istedi.

Yayınlama: 15.01.2015
664
A+
A-

31 Aralık tarihinde başlayan ve 2 gün aralıksız yağan kar yağışının ardından altyapısından büyük hasar oluşan UEDAŞ günlerce elektrik verememişti. Yaşanan sıkıntıların ardından AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, UEDAŞ’ı ziyaret ederek uyarılarda bulunmuştu.

 

UEDAŞ’A BİR DERS OLUR






Benzer kesintilerin hafta başında yeniden yaşanmasının ardından önceki gün Kaymakam Ali Akça UEDAŞ’a yönelik açıklamalarda bulundu. Akça konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 2015 yılına bir girdik, pir girdik. Kar yağışı hala gündemimizin önemli bir bölümünü teşkil ediyor. Kar rahmettir. Tabi zaman zaman anlık sıkıntılar oldu, olmadı değil. Ancak özellikle elektrik anlamında yaşadığımız sıkıntılar vatandaşlarımız kadar bizleri de üzdü. Bu sene kar gerçekten çok fazla yağdı ama sistemden kaynaklanan sıkıntılar yine UEDAŞ’ın müdahale süresindeki zaman zaman karşılaştığı sıkıntılar, zorluklar vatandaşımızın bazen tepkilerini aşırı derece göstermelerine neden oldu ki, vatandaşlarımızın o konuda kesinlikle haklı olduklarını inanıyorum. Umarım Trabzon’da veya Karadeniz’de bir söz vardır ‘Ha bu da bana bi ders olsun’. Umarım buda UEDAŞ’a bir ders olur, yani bundan sonra alacağı tedbirlerle İnegöl’de bu tip sıkıntıların olmaması için ellerinden gelen hayreti bundan sonra gösterirler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş