Uyuşturucu tacirlerine 25 yıl hapis

20 Nisan 2015 tarihinde yapılan operasyon sonucunda evin çatısında ele geçirilen uyuşturucu maddeleri sattıkları iddia edilen iki şahsın davasında karar verildi. Sanık Bayan Ç.A. ve erkek sanık M.Ç.B.’ye mahkeme 25 yıl 7 ay hapis cezası verdi.

Yayınlama: 23.10.2015
350
A+
A-

İnegöl KOM ekipleri 20 nisan 2015 tarihinde Zafer Caddesi üzerinde iki şahıstan şüphelenerek takibe almıştı. Zafer caddesi üzerinde şahıslara uyuşturucu sattıklarını tespit eden şahıslar ile İnegöl KOM ekipleri arasından filmleri aratmayan kovalamaca yaşanmıştı. Kısa süreli kovalamaca sonucunda Uyuşturucu ticareti yapan bayan Ç.A. ve erkek M.Ç.B.’nin yanı sıra 7 kişi daha yakalanarak gözaltına alınmışlardı.

 

ÇATIDAN UYUŞTURUCU MADDE ÇIKMIŞTI






M.Ç.B ve bayan Ç.A.ya ait iki evde yapılan aramalar sonucunda 600 grama yakın esrar maddesi ele geçirilmişti.

 

Yaklaşık 4 aydan bu yana süren mahkeme de dün karar verildi. 4. Duruşmalarına çıkan bayan Ç.A. ve erkek M.Ç.B. için karar verildi. Ç.A ve M.Ç.B. son sözlerinde yapılan suçlamaları kabul etmediklerini, uyuşturucu satışı yapmadıklarını söylediler.

 

Mahkeme yeterli delil toplanan olay için sanıklar hakkında karar verdi. Ç.A.’ya 10 yıl hapis ile 80 TL para cezası, M.Ç.B.’ye ise 15 yıl 7 ay hapis 120 TL hapis cezası verdi. Şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş