Vakıf çalışmaları artarak devam ediyor

Vakıf anlayışının günümüzdeki önemli temsilcilerinden biri konumundaki Semerkand Vakfı adına yönetim kurulu üyesi Hakan Gökçe ve Semerkand Vakfı İnegöl Temsilcisi Mehmet Şenol Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 13.01.2016
900
A+
A-

Ziyaret sırasında konuşan Semerkand Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Gökçe; “Bugün Semerkand Vakfı genel merkezinden İnegöl’ümüzü ziyarete geldik. Bu ziyaretler esnasında buradaki kardeşlerimizle hasbihal ederken İnegöl Belediye Başkanımızı da ziyaret etmek istedik. Yapmış olduğumuz bu ziyaretten ziyadesiyle memnun kaldık. İnegöl’de yapılan hizmetler ve bu hizmetlere İnegöl halkının vermiş oldukları değer İnegöl Belediyesinin çok güzel çalışmaları hayata geçirdiğini göstermektedir. Bu güzel proje ve çalışmaları ile İnegöl’e vizyon kazandıran Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı huzurlarınızda kutlamak istiyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın vermiş oldukları bu destek ve güç ile bu güzel şehirde daha önemli çalışmalar ve hizmetler yapılacaktır” dedi.

 

Gökçe; “ Vakıf kültürü ecdadımızın bıraktığı önemli emanetlerden biridir. Bizde bu emanetlere en iyi şekilde sahiplenmek ve zirveye çıkarmak için canla başla mücadele veriyoruz. Bizlerde elimizden gelen desteği dün olduğu gibi bugünde vermeye devam edeceğiz. Özellikle Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’a vakfımıza göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

 

Semerkand Vakfı Genel Merkezinden gelen yönetim kurulu üyesi Hakan Gökçe ve vakıf yöneticileri ile İnegöl Temsilcisi Mehmet Şenol’a hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “İnegöl’ümüz 250.000’i aşan nüfusu ile sanayi ve ticari hayatın yoğun yaşandığı çok hareketli bir şehir. Anadolu’nun birçok şehrinin de önemli değerleri ile öne çıkan yanları olmasına rağmen birçok alanda İnegöl’ümüzün ciddi bir ayrıcalığı olduğu aşikârdır. Vakıf hizmetleri açısından da İnegöl gerçekten zengin bir ilçe. Semerkand Vakfının bu manada İnegöl’ümüz adına çok güzel ve hayırlı çalışmalara imza attıklarını görüyoruz. Bu noktada Semerkand Vakfı ile birlikte kurum olarak hemşerilerimiz arasında farkındalık oluşturacak konularda önemli çalışmaları hayata geçirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

Aktaş; “Ayrıca insanları topluma kazandırmak ve onları manevi yönlerden desteklemek için yapılan bu çalışmalarda, bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semerkand Vakfı yönetim kurulu üyesi Hakan Gökçe ve yönetici arkadaşlara ziyaretlerimize geldikleri için huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bugün kendileriyle genel anlamda istişare yapma fırsatı bulduk. Son olarak Semerkand Vakfı’nın bundan sonra yapacakları çalışmaların hayırlı ve faydalı olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş