Vatandaşlar UEDAŞ’a tepkili

İnegöl’de dün meydana gelen şiddetli fırtına nedeniyle Sarıpınar Mahallesi’nde bir ağaç yüksek gelirim hattının üzerine düştü. Durumu UEDAŞ’a bildiren mahalle sakinleri olay yerine saatler sonra gelen ekiplere tepki gösterdi.

Yayınlama: 25.09.2014
775
A+
A-

İlçemizde dün meydana gelen şiddetli fırtına bazı mahallede etkili oldu. Sarıpınar Mahallesinde bir evin yanında bulunan ağaç fırtınanın etkisiyle yüksek gerilim hattının üzerine düştü. Mahalle sakinleri konuyu ilgili kurumlara bildirdiklerini ama kendileri ile saatlerce ilgilenilmediğini ifade ettiler.

 

TELEFONDAN MÜZİK DİNLETİYORLAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan mahalle sakinlerinden Uğur Cebe, “Saat 14.30 sıralarında oldu. Önce itfaiye geldi ve bizim yapacak bir şeyimiz yok dediler. Ondan sonra UEDAŞ’ tan yetkililer geldi. Aracımız yok 15.30-16.00 gibi gelir dediler. Ve bekliyoruz. Şu an saat 17.30 halen daha bekliyoruz. Daha yeni geldiler sizinde gördüğünüz gibi. Karşımda muhatap bulamıyorum. 186 arıza hattını arıyorum kimse çıkmıyor ve telefondan müzik dinletiyorlar. Böyle bir sistem yok yani. Şu an en üstte yüksek gerilim hattı var. Köyün enerji hattı. Altında da köye dağılım var. Burada çift hat var yani. Evimizin dibinde. Evimin kablosu yandı ve bende kendi evimin sigortalarını kapattım. Ana hattan kapattırdım” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş