Veteriner Hekimler sosyal kart sisteminde

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ ile Bursa Veteriner Hekimler Odası arasında gerçekleştirilen protokol ile, oda üyeleri BURFAŞ’ın sosyal tesislerinde ‘Sosyal Kart’ imkanlarından faydalanma hakkını kazandılar.

Yayınlama: 09.02.2016
583
A+
A-

Dobruca Sosyal Tesisleri’nde bir araya gelen BURFAŞ yetkilileri ile Bursa Veteriner Hekimler Odası (BVHO) Yönetim Kurulu Üyeleri, sosyal kart uygulamasına imza attı. BURFAŞ İdari ve Teknik İşler Müdürü İsmail Bayrak ile BVHO Başkanı Sinan Sağlam tarafından imzalanan protokol sayesinde, BVHO üyeleri BURFAŞ’a ait sosyal tesislerde, sosyal kartın sunduğu imkânlardan faydalanma şansını yakaladılar. Protokol töreninde Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Şenyürek’te hazır bulundu.

 

BURFAŞ PİYASADA DENGE UNSURU






BURFAŞ İdari ve Teknik İller Müdürü İsmail Bayrak, yapılan sözleşmeyle birlikte BVHO’nun tüm üyelerinin sosyal tesislerden indirimli olarak yararlanacağını söyledi. Bursa’nın farklı yerlerinde 32 tesisle hizmet verdiklerini ifade eden Bayrak, “Hedefimiz, kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla halkımızla buluşturmak. Piyasada denge unsuruyuz. Biz yaptığımız yatırımlarla esnafımıza da vizyon kazandırıyoruz. Esnaflarımızı bizi örnek alıyorlar ve çatal bıçak takımından servise kadar standartları yakalamaya, daha iyi hizmet vermeye çaba gösteriyorlar. Bunun için mutluyuz. BVHO üyelerinin tesislerimizden indirimli olarak yararlanacak olması da sevindirici bir gelişme. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

SAĞLAM; ÜYELERİMİZE HER ALANDA HİZMET VERİYORUZ

BVHO Başkanı Sinan Sağlam, üyelerine mesleki açıdan çok önemli hizmetler verdiklerini söyledi. Meslek içi eğitimlerle üyelerinin bilgi ve deneyimlerini arttırmaya katkı yaptıklarını, mesleki geziler düzenleyerek dünyadaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini, Veteriner Fakültesi ile sıkı iş birliği yaptıklarını ve buna ilave olarak sosyal etkinliklerde üyelerini bir araya getirdiklerinin altını çizdi.

               

BURFAŞ’ın kentin farklı noktalarındaki sosyal tesisleriyle vatandaşlara kaliteli hizmet verdiğinin altını çizen Oda Başkanı Sinan Sağlam, “İmzaladığımız iş birliği protokolü ile artık odamız üyeleri BURFAŞ’ın tüm sosyal tesislerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Sosyal kartları en kısa sürede üyelerimize ulaştıracağız” dedi.

 

İŞ BİRLİĞİMİZ SÜRECEK

BURFAŞ ile farklı alanlarda da iş birliği yapacaklarına vurgu yapan BVHO Başkanı Sinan Sağlam, “Veteriner Hekimler Odası olarak, BURFAŞ tesislerinde gıda güvenliğinin daha da iyileştirilmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz. Bu konudaki mesleki bilgilerimizden BURFAŞ’ın yararlanması için gerekenleri yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

               

Yapılan konuşmaların ardından BURFAŞ İdari ve Teknik İller Müdürü İsmail Bayrak, sembolik olarak BVHO Başkanı Sinan Sağlam’a sosyal kartını teslim etti. Bayrak, sosyal kartın yeni hizmete alınan mobil versiyonunu da BVHO üyelerine tanıttı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş