Voleybol maçına davet

İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Kapalı Spor Salonunda Pazar günü saat 15.30’da oynanacak olan Belediyespor-İstanbul Büyükşehir Belediye karşılaşmasına tüm sporseverleri davet etti.

Yayınlama: 05.03.2016
407
A+
A-

Pazar günü yapılacak maç hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş; “Belediyespor Voleybol takımı olarak evimizde oynayacağımız maçta ligin iddialı takımlarından olan ve şu an ligte 2.sırada kendine yer bulan  İstanbul Büyükşehir Belediye Voleybol takımını ağırlayacağız. Belediyespor olarak geçen hafta Ankara deplasmanında Maliye Milli Piyango’ya karşı iyi bir oyun sergilememize rağmen maçı kaybetmiştik. Buna rağmen bu zor deplasmandan bir puan almanın sevincini yaşıyoruz. Ligte üst sıralara gelmemiz için bu hafta sonu evimizde oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediye maçına son derece önem veriyoruz” dedi.

 

Aktaş; “İstanbul Büyükşehir Belediye voleybol takımı geçen hafta kendi sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ziraat Bankası’nı net bir skorla 3-0 yenerek moral buldu ve ligde zirveye oynama noktasında iddialı bir takım olduğunu herkese gösterdi. Bizim de ligte ilk sekizde kendimize yer bulmamız için bu maçı kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Bu hafta evimizde oynayacağımız maçta tam bir voleybol şöleni izleyeceğimize eminim. Takımımıza güveniyoruz. Kendi sahamızda seyircimizin de desteği ile ligin ilk yarısında İstanbul’da mağlup olduğumuz Büyükşehir Belediye’den rövanşı almak istiyoruz” dedi.






 

İstanbul Büyükşehir Belediye maçı bizim için çok önemli ve kazanmamız gereken bir maç diyerek konuşmasına devam eden Aktaş; “Kazanmak için sahaya çıkacağız. Artık galibiyet serisine başlamamız gerekiyor. Ligte 4 maçımız kaldı. Bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynuyoruz. Ondan sonra deplasmanda Tokat Belediye Plevne maçı var. Son olarak kendi sahamızda Ziraat ve Halkbank maçlarını oynayıp lig etabını bitireceğiz. İlk 8 arasında yer alarak ligi bitirmek istiyoruz. Bu noktada  tüm takımımıza, teknik heyetimize güveniyor ve başarılar diliyorum. İnşallah bütün ülkeye duyurduğumuz İnegöl Belediyespor ismini elde edeceğimiz başarılı sonuçlar ile Avrupa sathında da duyurmak en büyük isteğimizdir. Allah bizlere inşallah o günleri görmeyi nasip eder” dedi.

Aktaş son olarak; “Özellikle başarımızı belli bir çizgide tutarak güzel bir yerde ligi bitirmek istediğimizi buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. Bu noktada halkımızın desteğini İnegöl Belediyespor’dan çekmemesini özellikle talep ediyorum. Maçlarda takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyor ve halkımızdan destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş