Yaşar amcadan fırıncılara tepki

Geçtiğimiz günlerde ekmeğe zam yapılacağı konusunda bazı açıklamalar basına yansımıştı. Ekmeğe zam yapılmamasını isteyen Yaşar Altay, İnegöl’de yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayınlama: 11.02.2016
415
A+
A-

Gazetemizi de ziyarete gelen Yaşar Altay, “Bu günlerde, ülkemizin gündeminde yer alan konulardan birisi de ekmek zammı. Bunu fırsat bilen İnegöl fırıncıları, dernek veya temsilcileri şimdiden kolları sıvamaya başladı. Bunlar İnegöl’de, 3-5 çocuklu, asgari ücretle çalışan ve kirada oturan onbinlerce vatandaşımızı düşünmüyorlar mı? Ekmeği sıksanız yumruk kadar kalır. Çalışan vatandaşın karnını doyurmaz. Bundan önce ki yapılan zamda, kahvelerde çayını yudumlayan birçok vatandaş, İnegöl halkı iyice sahipsiz kaldı demekten kendini alamamıştı. Yaşlılar hatırlar Merhum Belediye Başkanı Ahmet Akyollu zamanında fırınların zam muhabbetlerine belediye karşı çıktı. Fırınlarda ekmek çıkarmayı durdurdu. Bunun üzerine; Rahmetli Başkan çevre İl ve İlçelerden günlerce ekmek yağdırdı. Böylece fırıncıları dize getirdi” dedi.

 

YAŞAR AMCA’DAN ÇAĞRI






Ekmeğe zam yapılmaması için günlük yayın yapan gazeteleri ziyaret ettiğini belirten yaşlı adam, Milletvekili Hüseyin Şahin, İlçe Kaymakamı Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın fırıncılarla istişare yapmasını ve vatandaşın bu sorunu aşmasında yardımcı olmalarını istedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş