YAYALAR İÇİN YENİ TRAFİK IŞIKLARI

Belediye Meydanı’nda bulunan trafik ışıklarına yenileri eklendi. Özellikle karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayaların kullandığı alanlarda yol vermeyen sürücüler için konulan yeni lambalar yayaları biraz da olsun rahatlattı.

Yayınlama: 13.10.2016
1.188
A+
A-

Daha önce Belediye Meydanıolarak kullanılan ancak Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısı’yla Milli İrade Meydanı olarak ismi değiştiren ve ilçemizdeki trafik yoğunluğun en çok hissedildiği yerlerden biri olan alana yeni trafik lambaları eklendi.

 

Özellikle yayaların kullandığı geçitlerde birçok sürücünün yol vermeme alışkanlığı nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlar için konulan yeni trafik lambalarını birçok sürücünün halen fark etmediği görüldü.






 

Trafik lambalarını fark eden bazı sürücüler kırmızı ışıkta beklerken bazı sürücüler ise hiçbirşeyin farkında olmadan yollarına devam ediyorlar. Sürücüler kadar yayaların da konu ile ilgili dikkatsiz oldukları görülüyor. Kırmızı ışıkta geçmesi gereken yayalar yeşil ışıktan geçerek hem sürücüleri tehlikeye düşüyor hemde kendi hayatlarını riske atıyorlar.

 

Yeni ismiyle Milli İrade Meydanı’ndabulunan MOBESE sistemi sayesinde kurallara uymayan araçların plakaları tespit edilerek cezai işlem uygulanacağı öğrenildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş