Yeni atanan savcı ve hâkimlere Aktaş’tan ziyaret

Atamaları sonucu geçtiğimiz aylarda İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan savcı ve hâkimlere Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından nezaket ziyaretinde bulunuldu.

Yayınlama: 29.09.2014
1.009
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Atamaları sonucu geçtiğimiz aylarda İnegöl Adliyesindeki görevlerine başlayan savcı ve hâkimlere bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

GÖREVLERİNDE BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNUYORUZ






Başkan Aktaş’ın; 2. Asliye Hukuk Hâkimi Harun Bayram, Sulh Ceza Hâkimi Ayşegül Bilgin ile Cumhuriyet Savcıları İlyas Erbay, Mehmet Sel ve Azmi Çağatay Bilgin’e yaptığı ziyaretler samimi havada geçti. Adaletin tesisi için hâkim ve savcıların büyük yükleri omuzladığını ifade eden Aktaş; “Şehrin Belediye Başkanı olarak görevlerine yeni atanan ya da ülkemizin farklı şehirlerinden şehrimize gelen savcı ve hâkimlerimize ziyaret gerçekleştiriyor ve görevlerinde başarı temennisinde bulunuyoruz” dedi.

 

Bir şehrin Belediye Başkanının o şehirdeki kamu önderlerini tanıması ve şehri tanıtması gerektiğinin altını çizen Aktaş; İnegöl’ün kozmopolit yapısı itibari ile barış ve huzur içerisinde yaşamasının birçok yere örnek olduğunu söyledi.

 

SIKINTILARI MÜMKÜN OLDUĞUNCA BERTARAF EDECEKLERDİR

İnegöl’ün ekonomisiyle nüfusuyla hızla gelişip büyüdüğünü, bu büyümeye paralel olarak da adli anlamda problemlerin ortaya çıkabildiğini söyleyen Başkan Aktaş; “Temennimiz ve duamız odur ki ilçemizde hiçbir adli olay olmasın. Ama şu bir gerçek; insanlar yaşadıkça, var oldukça muhakkak bu tip sıkıntılar olacak. İnşallah çok değerli savcı ve hâkimlerimiz tecrübeleri ve gayretleriyle bu sıkıntıları mümkün olduğunca bertaraf edeceklerdir” dedi.

 

İnegöl adliyesinde görev yapan savcı ve hâkimler de, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kendilerine yaptığı ziyaretten memnun kaldıklarını belirterek teşekkürlerini ilettiler. Aktaş, ziyaretleri esnasında savcı ve hâkimlere çiçek takdiminde bulunmayı da ihmal etmedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş