Yeni Hastane önü asfaltlanıyor

İnegöl Belediyesi geçtiğimiz günlerde Yeni Hastane çevresindeki tretuvar ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamlamasının ardından şimdide asfaltlama çalışması yapıyor.

Yayınlama: 07.11.2014
686
A+
A-

negöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hastane etrafında bulunan Parkyolu Caddesi ve Mimar Sinan Bulvarı üzerinde asfaltlama çalışmaları başladı.

 

ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK






Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile hastane etrafında bulunan Parkyolu Caddesi ve Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl Devlet Hastanesi Pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmete başladı. Bizlerde son 15 gündür Büyükşehir Belediyemizle beraber hastane etrafındaki tretuvar uygulamasını ve ağaç dikimlerini tamamladık. Bu gün de yine, Büyükşehrimizin iş birliği ile beraber, hastanemizin etrafında bulunan Parkyolu Caddesi ve Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki asfalt çalışmalarına başladık” şeklinde konuştu.

 

Asfaltlama çalışmalarının her iki caddede de açılış öncesi tamamlanacağını kaydeden Kansu, yapılacak çalışmalardan sonra Mimar Sinan caddesinin tamamen Altay Caddesine bağlanmasını da önümüzdeki dönem genel bir asfalt çalışması yaparak tamamlayacaklarını belirtti. Şu anda kısmi bir asfalt çalışması yaptıklarını belirten Kansu, Cuma günü açılışı yapılacak hastanenin açılış öncesi tüm hazırlıkların bitmiş olacağını ifade ederek yapılan çalışmaların yeni hastaneye ve İnegöl halkına hayırlı olmasını temenni etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş