Yeni projelerin detaylarını görüştüler

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr.Mücteba Mirei, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yeni projeler hakkında detaylı olarak görüşüldü.

Yayınlama: 18.02.2016
448
A+
A-

Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı ve İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr.Mücteba Mirei ve Aile Hekimliği Uygulama Birimi Yetkilisi Adil Sümer ile birlikte Başkan Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek eski hastane yeriyle alakalı yaşanan son gelişmeler hakkında istişarede bulundular.

 

Ziyarette konuşan Mirei; “Geçtiğimiz günlerde Alinur Başkanımız Ketem’e gelerek bizleri ziyaret etmişti. Bilindiği üzere Ketem binamız daha öncesinde İnegöl Belediyesine ait bir binaydı. Bu binanın bize kazandırılmasında ve İnegöl’de gerçekleştirdiğimiz diğer farklı çalışmalarımızda hem Alinur Başkanımız hem de İnegöl Belediyesi bizlere her türlü imkânı sağlayarak destek olmaktadırlar. Bu konuda kendilerine müteşekkiriz. Bugün başkanımızla Huzurevinin taşınmasının ardından eski binanın arsasıyla alakalı alınan son kararları da istişare etme şansımız oldu. Bu arsa üzerinde hayata geçmesi planlanan projede kendilerinin bizlere çok önemli destek ve katkıları oldu. Bir kez daha Başkanımızın şahsında İnegöl Belediyesine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.






 

“İnegöl her geçen gün değişiyor, gelişiyor, Allah’a şükürler olsun imkânlarımız artıyor” diyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; “Geçtiğimiz günlerde eski hastane yeriyle ilgili Sayın Bakanımızla görüşme fırsatımız oldu. 14 dönümlük ilk alanda zaten bir sorun yoktu. Sıkıntımız 8 dönümlük ikinci etapla alakalıydı. Burada hayata geçirmeyi planladığımız projeyle ilgili 7 Mart’ta proje yarışmasına çıkacağımızı söyleyerek projeyi kendilerine anlattım. Çok güzel bir meydan altında otopark ve belediye birimlerini tek çatı altında toplayacak bir belediye binası olacak inşallah. Burası İnegöl’ün toplanma merkezi olacak. Sağ olsunlar kendileri müsteşar beye hemen gerekli talimatları verdi ve Allah’ın izniyle bu sorunu da hallettik” dedi.

 

HUZUR EVİ BİNASININ YERİNE YENİ KOMPLEKS

Aktaş, Huzurevinin olduğu alanı da Sağlık Bakanlığına verdiklerini belirterek, “Eski Huzurevi binası yıkılarak KETEM binası ile birlikte çok güzel bir kompleks yapılacak. Bugün Mücteba Mirei hocamla da bu konu üzerine istişare yaptık. İnşallah planlanan bu projelerimizin tamamlanmasıyla İnegöl’ümüz daha güzel ve imkanlar noktasında daha ileride olma özelliğini devam ettirecek” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş