Yenice’de asfaltlama devam ediyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde başlatılan, Yeniceköy Mahallesi 1000 konutlar ile 500 konutlar arası 500 metrelik yolun asfaltlanması çalışmaları devam ediyor.

Yayınlama: 19.08.2014
918
A+
A-

Bütünşehir’ uygulaması üzerine İnegöl sınırlarına dâhil olan yeni mahallelere hizmet götürme çalışmaları kapsamında yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit; İncelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “İnegöl Belediyesi olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte İnegöl’ün daha yaşanabilir bir kent olma yolundaki çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Bu alanda en önemli çalışmaları altyapıya yönelik yapıyoruz. En çok kullandığımız yollar için çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.

 

SICAK ASFALT DÖKÜLEREK ASFALTLAMA İŞİ TAMAMLANMIŞ OLACAK






Çalışmayla ilgili teknik bilgilerde veren Yiğit;  “Mevcut asfalt çok fazla deforme olduğu ve yolunda yoğun olarak kullanıldığından dolayı asfaltlanması gereken bir yol. İlk etapta mevcut asfalt freze kullanılarak kaldırıldı. Yolda çökme olan bölgeler kazılarak sağlam malzeme ile dolduruldu. Asfalt Finişeri ile Pmt malzemesi serilerek asfaltın dayanıklılığı artırılacak ve asfalttaki geometrik hatalar minimuma indirilecek. Pmt serimi bittikten sonra sıcak asfalt dökülerek asfaltlama işi tamamlanmış olacak” dedi.

 

MALİYETİ 220 BİN TL

Toplamda 1.100 ton asfalt ve 1000 ton pmt malzemenin kullanılacağı asfaltlama çalışmasının Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olduğunu, İnegöl Belediyesi olarak iş makineleri ile çalışmalara destek verdiklerini vurgulayan Yiğit, çalışmanın toplam maliyetinin 220 bin TL’yi bulduğunu belirterek, çalışmanın başta Yeniceköy Mahallesi olmak üzere tüm İnegöl’e hayırlı olmasını temenni etti. Yiğit son olarak, İnegöl’ün yeni mahallelerinde hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş