Yerel Kültür Derneği protokolü ziyaret etti

İnegöl Yerel Kültür Derneği Yönetimi, ilçe protokolünü ziyaret ederek derneklerini tanıtarak istişarelerde bulundular.

Yayınlama: 07.04.2016
557
A+
A-

İlk ziyaret Kaymakam Ali Akça’ya yapıldı. Ziyaret öncesi dernek yönetimi tarafından Akça’ya çiçek hediye edildi.

 

İNEGÖL’E HİZMET EDECEĞİZ






Ziyaret sırasında konuşan Yerel Kültür Derneği Başkanı İbrahim Ertaş, “Biz ‘manav, Yörük ve muhacir’ içeriğini oluşturan bir derneğiz. Şu anda İnegöl halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra yapacağımız tüm etkinliklerimizde de sizleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

 

İNEGÖL’E FAYDALI OLMALIYIZ

İnegöl’ün renkli bir çiçek bahçesi olduğunu söyleyen Kaymakam Akça ise, “Ziyaretinizden dolayı çok memnun oldum. İnegöl’de farklı coğrafyalardan gelen insanlarımız var. Onlar burayı kendilerine yurt edinmişler. İnegöl insanları da onlara kucak açmış. Buda yeni ana itici İnegöl’ü ortaya çıkartmış. Önemli olan farklılıkları zenginlik olarak kabul etmektir. İnsanı merkeze alan bakış açısıyla değer üretmek, farklılıkları zenginlik olarak görmek gerekir. En iyisi benim yaptığım derseniz bu farklılıklar sıkıntıları meydana getirir. Ben sizlerinde İnegöl’e fayda getireceğinizden şüphem yok. Ben yapacağınız etkinliklerde yanınızda bulunmak isterim” şeklinde konuştu.

 

Kaymakam Akça’yı ziyaret eden dernek yönetimi İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş’ı ziyaret etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş