Yetimlere ücretsiz sağlık hizmeti

İlçemizde bulunan özel bir hastane ile İnegöl İHH arasında imzalanan sağlık protokolü sayesinde İnegöl İHH’nın ilçemizde baktığı 100 yetim, sağlık hizmetlerinden gerek ayakta gerekse yatışta yüzde 100 ücretsiz yararlanacak.

Yayınlama: 14.10.2016
619
A+
A-

Yetimlere ücretsiz sağlık hizmetini sunan protokol, İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı ile özel hastane Genel Müdürü İbrahim Demirel arasında imzalandı.

 

YETİMLERE HİZMET VERMEKTEN MEMNUNİYET DUYARIZ






Yetimlere hizmet vermekten mutluluk duyacağını belirten özel hastaneye Genel Müdürü Demirel, “İnegöl İHH ile imzalamış olduğumuz protokol gereği, yetimler hastanemizden sağlık hizmetlerini ücretsiz bir şekilde alacak. Hastane olarak amacımız hizmetin en güzelini sunmaktır. Protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

PEYGAMBERİMİZ DE BİR YETİMDİ

İnegöl İHH Başkanı İlhan Tatlı ise kendileri ile sağlık protokolü imzalayan hastane yöneticilerine ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İrfan Bilgesoy’a teşekkür ederek, “Peygamberimiz de bir yetimdi. Kur’an da yetimlerle ilgili 23 tane ayet ve çok sayıda hadisi şerif var. Yetimlere bakmak ve onlara iyilikte bulunmak Müslümanların ve ümmetin bir görevidir. İnegöl İHH, İnegöl’de yaşayan 100 tane yetimimize bakmamaktadır. İHH İnsani Yardım Vakfı şuan itibari ile Türkiye’de 75 ilde 12 bin 452 yetime bakmaktadır. 55 farklı ülkede ise 86bin 527 yetime bakmaktadır. Dönemsel olarak da 136 ülke ve bölgede ise 800 bini aşkın yetime dönemsel olarak destek vermektedir. Bir yetime bakmanın bedeli ayda sadece 100 TL’dir” ifadelerini kullandı.

 

HABER MERKEZİ

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş