Yürekler ağızlara geldi

İnegöl Devlet Hastanesi’nde dün meydana gelen olayda, psikiyatri servisinde kendisiyle yeterince ilgilenilmediğini öne süren şahıs, psikologu bıçakla tehdit ederek rehin aldı.

Yayınlama: 12.08.2015
537
A+
A-

ZANLI TUTUKLANDI, PSİKOLOGUN TAYİNİ ÇIKMIŞ

Nişanlısı tarafından ikna edilen ve rehin aldığı psikolog doktoru serbest bırakan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilirken, rehin alınan psikologun başka bir şehre atamasının çıktığı ve 3 gün sonra İnegöl’den ayrılacağı öğrenildi.

———————————————————————————————————————






 

 

Edinilen bilgilere göre, İnegöl Devlet Hastanesi’nin psikiyatri servisinde muayene edilen Salih A. (24), bu sabah yeniden bu bölüme geldi.

 

Salih A. Muayenesinde kendisiyle yeterince ilgilenilmediğini savunarak Psikolog Kadir Çağıl Doğan’ı bıçakla rehin aldı. Olayın yaşandığı sırada Emniyet Ekipleri’ne ihbarda bulunuldu. İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da Salih A.’yı ikna etmeye çalıştı.

 

Salih A. daha sonra olay yerine nişanlısının çağrılması ile nişanlısını odaya alıp Psikolog Kadir Çağıl Doğan’ı bıraktı. Elindeki bıçağı ile Emniyet Ekipleri’ne teslim olan Salih A, gözaltına alındı.

 

İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Salih A. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İNEGÖL’DEN AYDILMASINA 3 GÜN KALMIŞ

Psikolog Doğan’ın başka bir kente atandığı ve İnegöl Devlet Hastanesi’ndeki görevinin 14 Ağustos’ta sona ereceği öğrenildi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş