91. saatte gelen mucize!

Son dakika: İzmir’de yaşanan depremin ardından çalışmalarını sürdüren kurtarma ekipleri 91. saatte Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 4 yaşındaki Ayla Gezgin’i canlı çıkardı. Ayla bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yayınlama: 03.11.2020
566
A+
A-

İzmir’deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’ndaki enkazda arama kurtarma çalışmalarının 90. saatinde bir hareketlilik yaşandı. Kurtarma ekipleri bir bebeğe canlı ulaştı.



Alanda bir anda tüm çalışmalar durdurulurken hemen UMKE ekibi enkaza çağrıldı.İki travma tahtası istendi ve sedye getirildi. Enkaz altına serum ve termal battaniye gönderildi. Enkazın üstü hızlıca boşaltılırken ambulans hazırlandı.Çalışmalar bir noktada yoğunlaştı.

4 YAŞINDAKİ AYLA BEBEK KURTARILDI



Enkaz altından çıkarılan Ayda bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Çamaşır makinesi sayesinde kurtulan Ayla bebek hastaneye kaldırıldı.






türkçe casino siteleri

 

TUNÇ SOYER: KURTARMA EKİPLERİMİZ BİR BEBEĞİMİZE CANLI ULAŞTI



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de ”Rıza Bey Apartmanı enkazından hepimizi heyecanlandıran haber var. Kurtarma ekipleri bir bebeğimize canlı ulaştı. İnşallah sağ salim çıkarılacak. Umutla bekliyoruz.” dedi.

CNN muhabiri Mücahit Yolcu da ”Bebeğe bir damar yolu açılıyor. Damar yolu açılması bebeğin sağ olduğunu gösteriyor. Serum, battaniye ve oksijen tüpünün ulaştığı bilgisi verildi” dedi. Bebeğin çamaşır makinesi sayesinde hayata tutunduğu iddia edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş