AKTAŞ MECLİSTE ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Şakir Lakşe İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri ile meclis salonunda buluştu.

Yayınlama: 08.12.2016
799
A+
A-

Şakir Lakşe İlkokulu 3-E ve 3-D sınıfı öğrencileri, Hayat Bilgisi dersinde işledikleri “Değerler eğitimi özgüven ve güven” konusu kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile buluştu. 47 öğrenciyi meclis salonunda ağırlayan Başkan Aktaş, öğrencilere güven ve özgüven konusunda bilgiler verdi.

 

BELEDİYECİLİĞİ VE İNEGÖL BELEDİYESİNİ ANLATTI






Dün 13.00’da gerçekleşen buluşmada Başkan Aktaş, öğrencilere belediyecilik ve İnegöl Belediyesi hakkında bilgiler de verdi. İnegöl Belediyesi’nin kişilerin yaşamında doğumdan ölüme kadar var olduğuna dikkat çeken Aktaş, yapılan yatırımlar ve hizmetlerden de söz etti. Çocuklara yönelik çalışmalardan bahseden Aktaş, İnegöl’de 163 adet çocuk parkı olduğunu belirtti. Çocuk parklarının kullanımına ilişkin hatırlatmalarda da bulunan Aktaş, “Bu parklar ne benim ne de İnegöl Belediyesi’nin değil. Bu parklar sizlerin. Sizin babalarınızın verdiği vergilerle yapılmış hizmetler. O yüzde evinizdeki eşyalarınızı nasıl özen göstererek kullanıyorsanız bu alanları da aynı özenle kullanmalısınız” dedi.

 

İŞİNİ İYİ YAPANIN KENDİNE GÜVENİ OLUR

Yaklaşık 45 dakika süren buluşmada özgüven ve güven konusunda da bilgilerini öğrencilere aktaran Belediye Başkanı Alinur Aktaş, öncelikle öğrencilere bu kelimelerden ne anladıklarını sordu. Bazı öğrencilerin verdiği cevapların ardından özgüven ve güven kelimelerini açıklayan Aktaş, öğrencilere işini iyi yapan herkesin özgüveninin yüksek olacağını anlattı. Güvenin önemli bir unsur olduğuna da vurgu yapan Aktaş, “Ne yaptığınız, nerede çalıştığınız hiç önemli değil. Sizler şuanda öğrencisiniz okulunuza gidip derslerinize çalışıyorsunuz. Babalarınız farklı iş kollarında çalışıp ailelerinin geçimini sağlıyor. Ne yapıldığının bir önemi yok, önemli olan yaptığınız işi hakkıyla yerine getirmek. Eğer işinizi severek ve hakkıyla yapıyorsanız, zaten kendinize olan güveniniz yüksek olur” diye konuştu.

 

Değerler eğitimi kapsamında öğrencilerle buluşan Aktaş, 45 dakikalık özgüven ve güven konulu dersin sonunda öğrencilerin sorularını da yanıtladı. Soru cevap kısmının ardından öğrencilerle toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmeyen Aktaş’a sınıf öğretmenleri teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

 

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş