Başkan Edebali Yıldırımlılarla Bayramlaştı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bayramların yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı en güzel günler olduğunu söyleyerek, “Bayram sevincini birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde yaşamalıyız” dedi.

Yayınlama: 01.09.2017
1.078
A+
A-

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırımlılarla bir araya gelerek Kurban Bayramlarını kutladı. Bayramların yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin yaşandığı en önemli günler olarak tarif eden İsmail Hakkı Edebali, “Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı, sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan günlerdir. Bu vesile ile tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi

Bayramların, toplumsal dayanışma adına önemli bir fırsat olduğunu belirten Edebali, “Şehit yakınlarını, gazilerimizi ve ailelerini ile kucaklaşmalı, şehitliklerde bizlerden bir dua bekleyen kahraman şehitlerimizin ebedi istirahatgahlarını ziyaret etmeliyiz. Yaşlıları, çocukları ve dezavantajlı grupları bağrımıza basarak mutlu bir bayram geçirmelerini sağlamalıyız. Ülkemizin ve İslam coğrafyasının daha refah bir gelecek için bayramı boynu bükük geçiren kimse kalmadan kenetlenmeye ve kucaklaşmaya ihtiyacı var” diye konuştu.

Arakan’da Müslümanlara karşı yapılan katliamların kendilerini derinden yaraladığını ifade eden Başkan Edebali, “Arakan’da da Müslümanlara karşı yapılan insanlık ayıbının bir an önce son bulmasını Cenab-ı Hak’dan niyaz ediyor, Kurban Bayramı’nın şehrimize, ülkemize, İslam alemi ve tüm dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş