Gürsu Afetlere Hazırlanıyor

Gürsu Belediyesi’nin “Afet ve İlk Yardım Bilinci Hayat Kurtarır” başlıklı projesi Bebka tarafından onaylanarak hibe hakkı kazandı.

Yayınlama: 29.01.2018
1.164
A+
A-

Gürsu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi tarafından ilçeye değer katacak yatırım projeleri hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Proje ekibimiz ilçemizin zenginliklerinin değerlendirilerek gelişmesini sağlamak hedefiyle önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Gençlere, kadınlara, yaşlılara ve engellilere yönelik hibe destekli projeler gerçekleştirdik. Tesis, eğitim, meslek edindirme, sosyal faaliyet, psikolojik danışmanlık ve benzeri hizmetlerin gerçekleştirildiği projeler ilçemizin gelişimine büyük değer katmakta” dedi.

Bebka programı çerçevesinde hibe hakkı kazanan “Afet ve İlk Yardım Bilinci Hayat Kurtarır” başlıklı proje hayata geçirilecek. Sivil toplum kuruluşlarından, muhtarlardan, öğrenci temsilciliklerinden başvuran 24 kişiye eğitim verilecek. Alınacak eğitimlerle afetlerde nasıl davranılacağı, afet öncesi ve afet anında neler yapılması gerektiği anlatılacak. 15 bin TL toplam bütçesi olan projenin bütün maliyeti Bebka’nın vereceği hibe desteği ile karşılanacak.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş