Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği

İnegöl Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Emre, dernek faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade etti.

Yayınlama: 19.05.2016
1.839
A+
A-

İnegöl Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Emre, dün işyerinde dernek faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

HİÇBİR ÇIKAR VE MENFAAT GÖZETİLMİYOR






Dernek ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan İnegöl Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Emre, “İnegöl Güvenlik Hizmetlerini Destekleme Derneği toplum huzurunu, düzenini, sağlıklı yaşam ve kamu yararı için vatandaş ile devletimiz arasında köprü vazifesi gören bir dernektir. Her şeyden evvel vatanın bölünmez ve bölünemeyecek toprakları için can veren şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Derneğimize bağışta bulunan kurum ve kuruluşlara, işadamlarımıza, vatandaşlarımıza çok değerli bağışları için teşekkür eder saygılarımızı sunarız. Dernek olarak topladığımız bağışlar ile ilgili İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğümüz hizmet birimlerinde halkımızın huzuru ve mutluluğunu daim kılma anlamında toplumumuzun güvenliğine, asayişine sunulan ürünlerden bahsetmek istiyorum. Şüphesiz devletimiz çok güçlüdür. Vatandaşlarımız derneğimiz aracılığıyla katkıda bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın hassasiyetine minnettarız. İnegöl güvenlik hizmetlerini destekleme derneğine yapılan bağışlarla satın alınarak Emniyet Müdürlüğümüze hibe edilen araç ve gereçler özet olarak; 1 adet Renault clio marka araç, 3 adet fiat doblo araç, 1 adet Renault fluence araç, 1 adet dacia duster araç, 4 adet stmax akülü motor, 1 adet Ford custom araç, lcd tvler, projeksiyon cihazları, sıramatik cihazları, jeneratörler, bilgisayar sistemleri ve yan ürünleri, güvenlik kameraları, fotokopi makinaları ve bunlara benzer birçok elektronik cihaz ve aletlerdir. Saydığımız bu vasıta ve araç-gereçler İnegöl Güvenlik Hizmetleri Derneği olarak vatandaşlarımız adına hiçbir çıkar ve menfaat gözetmeksizin İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet birimlerinde kullanılmak şartı ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağışlanmıştır. Yönetim kurulumuz adına sonsuz şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

EMRE YÖNETİMİ TANITTI

Kendisinin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı derneğin yönetimini tanıtan Adem Emre, Sadık Gülerer ve Kenan Sülek’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Enver İleri’nin Yönetim Kurulu Sekreterliği, Selçuk Teşik’in Sekreter Yardımcılığı, Ahmet Yaşar’ın saymanlık, Mustafa Ersan’ın ise Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunduğunu ifade etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş