İnegölde İnsan Odaklı Hizmet

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen “Bereket Sofrası” adlı halk günlerine devam ediyor.

Yayınlama: 02.02.2018
1.075
A+
A-

Her cuma sabahı farklı bir camide sabah namazının kılınması ve ardından simit, zeytin, peynir ile kahvaltı yapılarak şehrin idarecilerinin halkla bir araya gelmesini sağlayan Bereket Sofrası, bu hafta TOKİ bölgesinde Baykoca Mahallesi Hazreti Ali Camii’nde kuruldu. Vatandaşların sıkıntısını ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası’na cami cemaatinin ilgisi büyüktü. Belediye Başkanı Alper Taban, “Ben daha önce burada sivil araçla gezerek incelemeler yaptım. Mevcut planları gözden geçirip, ilave olarak neler yapılabilir bunun üzerinde çalışıyoruz. Burada yapılması gereken çok fazla iş olduğunun farkındayım. Burada Yeni İnegöl projesinin gerçekten hayat bulabilmesi için bir miktar zamana ihtiyaç var, bir miktar da doğru kaynak ile bu işlerin üstesinden geleceğiz” dedi.

Taban, “Bizim anlatacaklarımızdan ziyade sizin bize söyleyeceklerinizi işitmek mühim. Ama gerekli bilgileri aktarmamız da gerekiyor. İlle birinin başkana ulaşmasına veya belediyeden bir yönetici, çalışan bulmasına gerek yok işini halletmesi için. Muhtarım da gelse, sade vatandaşım da gelse, telefon etse biz ona nasıl eşit ve adil hizmet verebiliriz bunun çabası içerisindeyiz. Bunun için de kurumsallaşma standartlarını tamamlamaya çalışıyoruz. Kurumsallaşma deyince belki itici gelebilir, ama kurumsallaşma şudur; kişiye özel iş yapmamak, herkese eşit, adil ve eş zamanlı hizmet üretmektir. Kurumsallaşmanın olduğu yerde kurallar vardır ve bu kurallar herkese eşit olarak işler” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş