Kendisi için devreye giren Türkiye’yi unutmayan Sultan Abdülhamid’in torunu, Cumhurbaşkanı’na teşekkür mektubu yazdı

Beyrut’ta koronavirüse yakalanan Sultan Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Emel Adra’nın tedavi süreci Dışişleri Bakanlığı’nın devreye girmesiyle anbean takip edilmişti. Daha iyi bir hastaneye sevk edilen ve tedavi döneminde sağ elinde his kaybı yaşayan Adra, iyileşir iyileşmez Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendi el yazısıyla bir teşekkür mektubu yazdı. Mektupta, “Sürgünden sonra kalplerde yer edinmek şahsım adına kıvanç kaynağı.” ifadeleri yer aldı.

Yayınlama: 13.03.2021
676
A+
A-

Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Sultan Abdülhamid’in 4. kuşak torunu Emel Adra, 14 Ağustos’ta koronavirüse yakalandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Adra’nın Beyrut’ta bir hastanede tedavi gördüğünü öğrenmesiyle Türkiye devreye girdi. Çavuşoğlu, Beyrut’un Türkiye Büyükelçisi Hakan Çakıl’ı arayarak tedavi için gerekenin yapılması konusunda talimat verdi.

DIŞİŞLERİ DEVREYE GİRDİ
Dışişleri Bakan Yardımcısı Selim Kıran, Büyükelçi Çakıl ve büyükelçilik çalışanları Emel Adra’nın tedavi sürecini yakından takip ederek, gereken her türlü desteği verdi. Doktorların Adra’nın tedavi sürecine yoğun bakımda devam etmesi gerektiğini söylemesi üzerine, Türkiye müdahil oldu. Adra hastalığının ilk günlerinde tedavi gördüğü hastaneden, Beyrut Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş