MECBUR KALMADIKÇA ALTINLARINIZI BOZDURMAYIN

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre, altın yatırımcılarına seslenerek, “Mecbur kalmadıkça altınlarınızı bozdurmayın” dedi.

Yayınlama: 02.12.2016
1.008
A+
A-

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre, piyasalarda yaşanan hareketlilikle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

BANKA HESAPLARINDA CİDDİ BİR ALTIN ORANI VAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre, “Ülke genelinde bir cari açık var. Sayın Başbakan konuşmasında çok net belirtti, halkımızın elinde bankalarda kayıtlı olan 80 milyar dolardan bahsediliyor. Dövizimizi paramıza çevirelim rahat edelim. İstihdam artsın, sıkıntılar ortadan kalksın. Buna ülke olarak ihtiyacımız var. Dövizcilerin bu konuda çalışmaları var. Biz de esnaf olarak diyoruz ki, birikim olarak ya da yastık altına koymuş olduğunuz dövizlerinizi bozdurunuz. Genelde dövizden bahsediyoruz. Altın zaten birebir ekonomiyle alakalı bir direk olsa da altın sektörünün tasarrufçusu zaten bankadadır. Ülkemizdeki banka hesaplarında ciddi bir altın oranı olduğunu düşünüyoruz. Serinkanlı olmalıyız. Millet olarak her zaman devletimizin yanındayız. Devlet de bizimle. Bu zor günler geçecektir. Buna inanıyoruz. İçeride ve dışarıda yaşananlar hepimizin malumu. Çok iyi mesajlar var. Hava soğuğa giriyor ama mesajların daha sıcak olduğunu düşünüyorum. İnşallah 2017’de daha güzel günler göreceğiz. Ekonomik olarak da güvenlik olarak da her manada ülke olarak düzlüğe çıkacağımızı düşünüyor ve inanıyorum. Temennimiz öyleydi ama artık inanmaya da başladık.”

 

MECBUR KALMADIKÇA ALTINIMIZI BOZDURMAYALIM

Altın fiyatları düşüyor, satalım mı satmayalım mı derseniz her zaman genel görüşümü muhafaza ederim, zorunlu olmadıkça altından çıkma taraftarı değilim. Ons olarak gevşeme olsa da dövizin sıcaklığı biraz daha sürecektir. Bu sıcaklık fiyatların geri gelmesini engeller. Fiyatların geri gelme ihtimali çok zayıf. Mecbur olmadıkça altınımızı bozdurmayalım, muhafaza edelim. Geçen sohbetlerimizde de ufak sirkülasyon yaşansa da haklılığımız ortaya çıktı. Bizim ekonomimiz her ay yön değiştirebiliyor ama temelimiz sağlam.  Neden sağlam? Millet devleti için var, o yüzden sağlam. Hemen küsecek bir millet değiliz. Mecbur olmadıkça tasarruflarımızı altın olarak saklayalım. Ama ihtiyaç varsa o başka. Daha güzel günler bizi bekliyor, dik duralım” ifadelerini kullandı.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş