Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko:

Türkiye’ye ve Bursa’ya yatırımların süreceğinin mesajını veren Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, milli duyguları almadan sadece eğitim alan bir kişinin de çok tehlikeli olabileceğini söyledi.

Yayınlama: 09.05.2017
1.219
A+
A-

Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı özlüce de açılacak olan 12 bin 500 metrekare alan üzerine kurulu kampüs içerisinde spor salonu, kapalı yüzme havuzu, açık basketbol sahası, dans salonu, branş dersliklerinin yanı sıra kütüphane, konferans salonu, cep sineması, laboratuarlar bulunuyor. Ayrıca buz pateni, 3d laboratuarı, satranç salonu, akıllı ekran ve tahta ile donatılmış teknolojik sınıflar mevcut.

Anaokulundan liseye kadar 10 milyon liralık yatırımın gerçekleşeceği kampüsün sınıf sayısı daha sonra belirlenecek. Bir otelde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, vatansever bir eğitim kurumu olacaklarını dile getirerek, “Akıl ve bilim yolundan gideceğiz. Çağdaş muasır medeniyetleri hedef edinen bir nesil yetiştireceğiz. Bizim en büyük ideallerimizden öncelikli olanı yetişecek çocuklarımız vatansever olmasıdır. 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra ülkemizde bir takım öncelikler değişti. Çünkü söz konusu darbe kalkışmasını yapan kişilere baktığımız zaman bunların tamamına yakını eğitimli insanlardı. Ama içlerinde vatan sevgisi olmadığı için vatan hainliği yapmak durumunda kaldılar. Milli duyguları almadan sadece eğitim alan bir kişi çok tehlikeli olabilir. Bu örneği de maalesef ülkemizde görmüş olduk. Onun için vatansever bir nesil yetiştirmek tüm Türkiye’deki okullarımızın birinci önceliği haline geldi” diye konuştu.

Türkiye’de geniş bir yelpazede eğitim verdiklerinin altını çizen Kalko, “Diyabakır’dan Trabzon’a, Ankara’dan Bursa’ya, Yalova’dan İstanbul’a, Balıkesir’den Tekirdağ’a Türkiye genelinde 51 kampüs, 160’a yakın okul, 30 bine yakın öğrenci, 6 bine yakın çalışanı ile çok büyük bir aileyiz. Bundan sonraki vizyonumuz 3 yıl içerisinde Türkiye’nin en büyük, dünyanın en büyük eğitim kurumu zinciri olmak istiyoruz. Bizler tüm illerimizde okulumuzun bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.






Bursa’ya yatırımların artarak devam edeceğinin mesajını veren Kalko, “Bursa’da yaptığımız bu ilk yatırımımız. Bundan sonra Bursa’ya yatırımlarımızı devam ettireceğiz. Yakın zamanda Osmangazi, Yıldırım ve Bademli’de yatırımlarımız sürecek. Bizler Bursa’ya çok güveniyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş