Şahin’den Vali Küçük’e ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bakanlar Kurulu kararıyla Şanlıurfa’dan Bursa’ya atanan Vali İzzettin Küçük’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 23.06.2016
1.144
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte Bakanlar Kurulu kararıyla Şanlıurfa´dan Bursa´ya atanan Vali İzzettin Küçük´ü ziyaret etti. Bursa Valiliğinde Vali İzzettin Küçük tarafından karşılanan Şahin, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

 

Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Vali İzzettin Küçük, “Milletvekillerimiz bizleri ziyaret ettiler teşekkür ediyorum. Tabi Bursa ile ilgili çok önemli konuları da görüşüyoruz. Kendilerinin yaptığı çalışmaları ve Bursa’nın temel sorunları ile ilgili bilgiler alıyoruz. Ben kendilerine bu nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.






 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Şehrimizde göreve başlayan sayın Valimize çok değerli arkadaşım İsmail bey ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz. Derin bir devlet geleneği ve yöneticilik tecrübesi olan sayın Valimizden, bundan önceki valilerimizden Bursa’ya istifade sunduğu gibi inşallah Bursalı vatandaşlar olarak yine istifade edeceğiz. Valimizin tecrübesi ile hep beraber Bursa’yı daha ileriye götürmek için çalışacağız. İnşallah sayın Valimize Bursa’da hep birlikte bir çalışma ekibi kurarak başarılı bir dönem diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Ziyarette son olarak konuşan AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, “Sayın valimize hayırlı olsun ziyaretine geldik. Tabi sayın Valimiz bu güne kadar Türkiye’nin bir çok ilinde çalıştı. Bilgi birikimini bundan sonra inşallah Bursa için harcayacak. Bursa bir huzur şehri. Bursa’nın bu huzur şehri imajını bir adım daha ileriye taşımak için hep beraber el birliği ile çalışacağız. Kendisine tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş