Şehitler için aşure ikramı

Muharrem ayı nedeni ile AK Parti ilçe Kadın Kolları tarafından şehitlerimiz ve İnegöllü şehit Yavuz Mete adına aşure ikramında bulunuldu.

Yayınlama: 21.10.2016
919
A+
A-

AK Parti İlçe binası önünde düzenlenen etkinlikte bin kişilik hazırlanan aşure ilçe halkına ikram edildi.

 

Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları yönetimi ile ilçe halkı katıldı.






 

Aşure ikramının ardından konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici, “Muharrem ayı İslam dininde kıymetli olduğu bildirilen dört aydan biridir. Aşure günü de en kıymetli günüdür. Yeryüzüne gelen tüm peygamberler ve onlara inananlar çok büyük sıkıntılar, zulümler, baskılar görmüşlerdir. Tüm bu sıkıntılardan kurtuluşların, güzelliklerin ve huzurun başlangıcı olan aşure gönünde geleneksel olarak her yıl yaptığımız aşure ikramımızı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle aşure ikramımızı 15 Temmuz şehitlerimize ve İnegöl şehidimiz Yavuz Mete’nin ruhuna bağışlıyoruz. Allah bir daha bize böyle günleri göstermesin. Böylesi güzel bir ayda cumhurumuzun başı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlamaktan son derece memnunuz. Bu vesile ile ilçe halkımızı Cumartesi günü Hacı Sevim Yıldız kampusuna bekliyoruz” dedi.

 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş