Selçukbeye Çok Amaçlı Hizmet Binası

Yıldırım Belediyesi, Selçukbey Mahallesi’ne çok amaçlı hizmet binası inşa ediyor.

Yayınlama: 30.12.2017
1.153
A+
A-

Vatandaşlarım ihtiyaçlarını karşılayacak modern bina mahalleye değer katacak. Yapımı yüzde 25’i geçen merkez, 375’i kapalı 75’i açık olmak üzere toplam 450 metrekarelik alana sahip. Bünyesinde muhtarlık odası, 6 adet muayene odası, 1 adet laboratuvar bulunacak.

Binanın mahalle sakinlerinin hayatlarını büyük ölçüde kolaylaştıracağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mahallemize kazandıracağımız merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Merkezimiz yakın çevredeki mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın da sağlık hizmetlerine yürüyüş mesafesinde. Bünyesinde muayene odaları ve laboratuvarı ile bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız sağlık hizmetlerinden faydalanabilecek” diye konuştu.

Mahallelerde hayata geçirilen birimlerin aynı zamanda mahalle kültürüne katkı yaptığını vurgulayan Başkan Edebali, “Bizim kültürümüzde mahalleler, birlik, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel göstergesidir. Kentsel dönüşüm çalışmalarında mahalle kültürünün canlandırılması ve yaşatılması hedeflerimiz arasında. Hemşehrilerimiz arasında pekiştireceğimiz aidiyet duygusu sayesinde Yıldırım’ı yaşanabilir ideal konumuna getireceğiz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş