Yıldırım Belediyesinden 75. Yıl Mahallesine Modern Kreş

Yıldırım Belediyesi öncelikli hizmet gurubu olarak belirlenen çocukların gelişimine katkı sağlamak adına 75. Yıl Mahallesi’ne modern kreş binası inşa edecek.

Yayınlama: 28.01.2018
1.077
A+
A-

Yıldırım Belediyesi tarafından 75. Yıl Mahallesi’ne kazandırılacak kreş binası tamamlandığında bölgeye artı değer katacak. Toplamda 985 metrekarelik alanda inşa edilecek kreş binası 3 katlı olarak hizmet verecek. Modern binanın içerisinde 5 adet oyun ve etkinlik odası, oyun bahçesi, 1 adet uyku odası, 1 adet emekleme odası, iç bahçe ve oyun bahçesi yer alacak. Yıldırım’ın her alanda gelişmesi adına oluşturdukları vizyon içerisinde bölgesel kreşlerin önemine değinen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın tam donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk adımı bu kreşler olacak. Öncelikli hizmet gruplarımız arasında yer alan çocuklarımız kreşlerimizle geleceğe emin adımlarla hazırlanacaklar” dedi.

75. Yıl Mahallesi’nde kreş binasının tamamlandığında ilçeye artı değer katacağını söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Türkiye’nin hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi çocuklarımızın alacağı sağlam temellere dayanan bir eğitimle mümkün olabilir. Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve devlet yöneticileri bugünün çocukları arasından çıkacak. Donanımlı bireyler yetiştirerek güçlü Yıldırım’ı ve güçlü bir ülkeyi inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Okul öncesi eğitimin çocuk gelişiminde önemli pay sahibi olduğunu da hatırlatan Başkan Edebali, “Temel eğitim safhasında hizmet verecek bölgesel kreşlerde aile sıcaklığı oluşturarak anne baba şefkatini aratmayacağız. Güçlü Yıldırım hedefine yetiştireceğimiz güçlü nesillerle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş