Yıldırımda Görüntü Kirliliğine Geçit Yok

Yıldırım Belediyesi, şehir estetiğini bozan görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlama: 31.10.2017
1.078
A+
A-

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Yıldırım Güzelleştirme Ekibi (YIL-GÜZEK), kötü görüntü oluşturan duvar yazılarını boyayarak kapatıyor. İlçenin muhtelif yerlerinde çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, aynı zamanda duvar, bayrak, boyama ve resimleme işlemlerini yanı sıra okul bahçelerindeki oyun ve spor alanlarını da yeniliyor.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımızla Yıldırım’a modern bir görünüm kazandırırken, şehrimizin çehresini güzelleştirecek adımları da atıyoruz. Görüntü kirliliğinin önüne geçerek vatandaşlarımızın yaşamaktan mutluluk duyacakları bir şehri oluşturmayı sürdürüyoruz” dedi.

Edebali, vatandaşların bu konuda gereken hassasiyeti göstermelerini isteyerek, “Ekiplerimiz tarafından tespit edilen bu gibi durumlara hızla müdahale edilirken, ilçemizin sahibi olan hemşehrilerimiz de rahatsızlık duydukları görüntülerin önüne geçmek adına 444 16 02 numaralı çağrı merkezimize ulaşarak, Yıldırım’ın güzelleşmesine yardımcı olabilirler” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş